Haberler

Masumlar Apartmanı Gülru kimdir? Masumlar Apartmanı Naci'nin karısı kim? Masumlar Apartmanı'na kim katılacak?

Güncelleme:

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi başarılı isimlerin rol aldığı diziye yeni bir isim katılacak. Masumlar Apartmanı Gülru kimdir? Masumlar Apartmanı Naci'nin karısı kim? Masumlar Apartmanı'na kim katılacak?

İlk bölümü 15 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali'ın yaptığı dram türündeki Türk televizyon dizisi Masumlar Apartmanı Naci'nin karısı kim? Masumlar Apartmanı'na kim katılacak? Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi başarılı isimlerin rol aldığı diziye yeni bir isim katılacak. Masumlar Apartmanı Gülru kimdir? Masumlar ApartmanıNaci'nin karısı kim? Masumlar Apartmanı'na kim katılacak?

MASUMLAR APARATMANINDA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han, Naci'nin kendisiyle ilgili geçmişten bir sırrı bildiğini öğrenir.Bu, Naci'ye daha da bilenmesini sağlar. Esat'tan tamamen vazgeçen Gülben, yeni bir heyecana kucak açar.

İnci, Memduh'un taksi şoförlüğü yaptığını öğrendikten sonra radikal bir karar alır ama kimseye söylemez. İnci'nin kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Han onu takip eder ve gördüklerini yanlış anlar.

Çöp evin yanmasıyla ortaya çıkan başka bir sır ise Safiye'yi allak bullak eder. Üstüne Naci hakkında öğrendiği bir gerçek Safiye'ye yıllardır sakındığı bir adım attırır.

Masumlar Apartmanı Gülru kimdir? Masumlar Apartmanı Naci'nin karısı kim? Masumlar Apartmanı'na kim katılacak?

MASUMLAR APARTMANI GÜLRU KİM? NACİ'NİN ESKİ EŞİ KİM?

Naci karakterinin eşi olarak diziye girecek olan isim Pervin Bağdat olacak. Her Salı saat 20.00'da TRT ekranlarında yayınlanan yeni bölümde yeni karakteri ekranlarda göreceğiz.

PERVİN BAĞDAT KİMDİR?

Pervin Bağdat 12 Eylül 1981 yılında İstanbul'da doğdu. Ağlatan Dans dizisinde Hülya karakteriyle dikkat çeken Pervin Bağdat Bilkent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Tiyatro Oyunculuk bölümünden mezun olduktan sonra seyirci karşısına ilk olarak Bizim Evin Halleri dizisinde rol alarak çıktı.

Pervin Bağdat yaşı: 39

Pervin Bağdat doğum tarihi: 12 Eylül 1981

Pervin Bağdat burcu: Başak

Pervin Bağdat boyu: 1.69

PERVİN BAĞDAT FİLMLERİ; DİZİLERİ VE TİYATRO OYUNLARI

Pervin Bağdat Kürklü Venüs adlı tiyatro oyununda Ersin Umut Güler ile sergilediği başarılı performansıyla 2018 İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri'nde "İsmet Küntay Özel Tiyatro Ödülü" almıştır.

Westend - Batının Sonu

Kürklü Venüs

Daha Filmi

Kısraklı Kadın

When In Rome

Dabbe: Bir Cin Vakası

7Yüz

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Masumlar Apartmanı Birkan Sokullu Merve Dizdar Ezgi Mola Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title