Haberler

Masterchef'te elenen yarışmacı kim? 30 Ekim Masterchef'te Metin mi elendi?

Güncelleme:

Masterchef'te Metin mi elendi sorusu araştırılıyor. TV8 ekranında yayınlanan Masterchef yarışması heyecanla devam ediyor. Masterchef'te kim elendi ve Masterchef elenen kim oldu merak ediliyor. Masterchef Kerem mi, Metin mi elendi sorusuna yanıt aranıyor. Masterchef All Star eleme adayı kim soruları gündeme geliyor. Peki, Masterchef'te elenen yarışmacı kim? 30 Ekim Masterchef'te Metin mi elendi?

Masterchef Metin mi elendi gündeme geliyor. Masterchef yarışması seyirciler tarafından yoğun ilgiyle izleniyor. 30 Ekim 2023 Masterchef elenen isim kim oldu ve Masterchef son bölüm kim elendi merak ediliyor. Masterchef'te kim elendi? Masterchef elenen kim oldu? Masterchef All Star eleme adayı kim? sorularına yanıt aranıyor. Masterchef'te elenen yarışmacı kim? 30 Ekim Masterchef'te Metin mi elendi? Detaylar haberimizdedir…

30 EKİM MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Barbaros, Batuhan, Metin ve Tanya ise 2. tura kalarak Mehmet Yalçınkaya'nın "Denizden Kelebek Etkisi" isimli imza yemeğini yapmaya çalıştı. Yapılan tadımın sonunda yarışmaya veda eden isim geçtiğimiz sene şampiyon olarak tamamlayan Metin oldu.

MASTERCHEF ELENEN KİM OLDU?

Masterchef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Barbaros, Barış, Cemre, Metin, Esra, Tahsin ve Tanya arasıbnda eleme heyecanı yaşandı. İki aşamalı oyunun sonunda yarışmaya veda eden isim geçtiğimiz senenin şampiyonu Metin oldu.

Masterchef'te elenen yarışmacı kim? 30 Ekim Masterchef'te Metin mi elendi?

MASTERCHEF ALL STAR ELEME ADAYI KİM?

Yarışmanın ilk etabında şefler yarışmacılardan Cumhuriyetin 100. yılına özel hazırlanan bir tatlı yapmalarını istedi. 100 yazılı bir tatlı yapan yarışmacılar, yaptıkları jelleri karıştırınca ortalık karıştı. Kameralardan hangi jelin kime ait olduğu bulunmaya çalışsa da Metin ve Tanya'nın tabakları karışınca iki başarılı isim ikinci tura kaldı. Yarışmanın ilk etabını başarılı şekilde tamamlayan isimler ise Barış, Cemre, Esra ve Tahsin oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de her bölüm nefes kesiyor! TV8'in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

MasterChef Star Tv8 Gündem Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Bakmadan Geçme

Limon FC elendi mi? Limon FC turnuvaya veda etti mi? Ankara okullar tatil mi 7 Haziran? Merve elendi mi? Survivor Merve adaya veda etti mi? ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title