Haberler

Masterchef Barbaros elendi mi? Masterchef Barbaros kimdir, kaç yaşında? 13 Aralık Masterchef Türkiye'de elenen kim oldu?

Güncelleme:

Masterchef'te bir elenen isim daha belli oluyor. Bu elemeden sonra Masterchef'te 5 kişi kalacak ve takımlar yerine bireysel isimler yarışacak. Peki bu akşam elenen isim kim oldu? Masterchef Barbaros elendi mi? Masterchef Barbaros kimdir, kaç yaşında?

Yaptığı yemekler ve yarışma performansı ile dikkatleri çeken başarılı yarışmacı Masterchef Barbaros, hayat hikayesi ve MasterChef yolculuğuyla da ilgi odağı oluyor. Peki, MasterChef Barbaroskimdir, yaşı kaç, nereli, mesleği ne? İşte, MasterChef Barbaros Yoloğlu hakkında bilgiler

MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR?

26 yaşındaki Barbaros Yoloğlu, Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapıyor. Yarışmaya Bodrum'dan katılan Barbaros Yoloğlu, özellikle de mutfakta et ürünlerinde iyi olduğunu vurgularken; her konuda iyi olduğunun da ayrıca altını çizdi.

MASTERCHEF FURKAN MASTERCHEF TÜRKİYE YOLCULUĞU VE HİKAYESİ!

Kendisine güvendiğini ve mutfakta başarılı olduğunu ifade eden yarışmacı, final turuna çıkarak bunu kanıtladı. MasterChef Türkiye'nin 16 kişilik ana kadrosuna seçilen ve iddialı yarışmacılardan biri oldu.

MASTERCHEF BARBAROS INSTAGRAM HESABI

Masterchef Furkan'ın instagram hesabı "@barbarosyologlu" şeklindedir.

MASTERCHEF BARBARSOS ELENDİ Mİ?

Eleme potasında olan isimlerden biri de Barbaros. Danilo Şef'in imza tabağı ile yarışan Barbaros eleme potasından 1. olarak çıktı ve elenmekten kurtuldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

MasterChef Barbaros Türkiye Bodrum Bitez Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title