Haberler

EDHO neden yayınlanmadı? ATV Twitter açıklaması! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon 2021 neden yayınlanmıyor?

Güncelleme:

ATV ekranlarında her Salı akşamı izleyenleri ekran başına kilitleyen EDHO'ya dair detaylara araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı? EDHO ne zaman, hangi gün? sorularının yanıtı merak ediliyor. Eylül ayında dizilerin yeni sezon bölümleri başlarken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm bu akşam var mı sorusuna yanıt aranıyor. EDHO neden yayınlanmadı? ATV Twitter açıklaması! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon 2021 neden yayınlanmıyor?

EDHO neden yayınlanmıyor? EDHO neden yayınlanmadı?Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon 2021 neden yayınlanmıyor? sorularına yanıt aranıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün var mı? Edho ne zaman, hangi gün? sorularının yanıtı araştırılıyor. Sevilen dizinin yeni sezonunda birbirinden sürpriz gelişmeler yaşanacak. Her hafta izleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin yeni sezonları için geri sayım sürüyor.. Peki, EDHO neden yok? EDHO ne zaman başlayacak? İşte, 26 Ekim ATV yayın akışı!

EDHO NEDEN BAŞLAMADI?

Sezon finalinin üstünden yaklaşık 3 ay geçen EDHO'nun yeni bölümü bu akşam ekranlara geleceği açıklanmıştı. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımda da bu akşam ekranlara geleceği belirtilmişti. ATV, günlerce tanıtımını yayınladığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölümünün yerine başrolünü Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın oynadığı Baba Parası filmini yayınladı.

SON DAKİKA DEĞİŞİKLİĞİ YAŞANDI

Bu akşam yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana gelmesi planlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son dakika değişikliği ile yayın akışından çıkarıldığı öğrenildi.

EDHO neden başlamadı? Edho yayınlanmayacak mı? EDHO neden yok?

EDHO 6. SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Yaman Korkmaz ve ailesi bu kez namlunun ucundadır. Şahin Ağa'yı Savaş'ın elinden kurtardığı için artık hedef haline gelen Hamdi Korkmaz ve ailesi bu kez büyük düşmanla yüz yüze gelir. Savaş'a karşı masayı satmayan Yaman Korkmaz ise müttefiki Hızır Çakırbeyli'nin hayatı için canını ortaya koymaya hazırdır.

Kimsesiz Doğan'ın ölümü Çakırbeyli ailesi ve dostlarında şok etkisi yaratırken Savaş ve ekibinde zafer sarhoşluğu yapar. Verdiği savaşta sona yaklaştığını bilecek kadar tecrübeli olan Hızır Çakırbeyli, kartların yeniden dağıtılması için kendi hayatını ortaya koyar.

Hızır Çakırbeyli'nin kendisini ortaya koyarak kurduğu planın kilit ismi ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli olur. Savaş'ın mekanına girmek için plan yapan Alpaslan Çakırbeyli amcası Hızır Çakırbeyli'nin hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu bilerek elinden geleni yapar. İlyas Çakırbeyli ve Behzat Façalı ise Rıdvan'ı ortada bırakarak Savaş'ın yanına geçen Volkan ve Koray'ın peşine düşer. Behzat Façalı ve Hızır Ali Çakırbeyli ise intikamlarına bir adım daha yaklaşır.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakan Özhaseki: Çöken binanın yapımında deniz kumu kullanılmış, 1,5 kat kaçak olarak eklenmiş

Bakmadan Geçme

Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500

Yorumlar (11)

Dilek Aday:

Bizleri eşkiya dùnyaya hùkùmdar olmaz dizisinin fragmanını 1 hafta boyunca yayınlayıp diziyi yayından kaldırdıgınız için bizleri çok bùyùk hayal kırıklığına uğrattınız sizin yapacağınız iş ancak bu kadar olurdu

112
9
yanıtYanıtla
Evsane:

Sabır dilek sabır 2 kasım salı akşamı saat 20:00"da ekran başında ol.Demedi deme

yanıt0
yanıt2
TÜRK TÜRK:

Atv resmen dizi izleyicisiyle dalga geçip kandırdı. Bu saatten sonra ATV izlemem çevremde de izlettirmem yazıklar olsun Atv.... Neden reklam verdiniz??? Neden saat verdiniz ve neden yayınlanmadnz????

107
2
yanıtYanıtla
Gül Tanış:

Yazıklar olsun ya resmen atv bizimle dalga geçti 3aydir bugün şu gün diye söylendi bir haftadır bu salı denildi yani büyük hayal kırıklığı ilyas cıkmış çoğu Gitmis hicbir anlamı kalmadi atv nin bizde artik seyretmicez olmaz olsun

96
5
yanıtYanıtla
Evsane:

Sabır,,gül sabır,,2 kasım salı akşamı saat 20:00"de ekranlarda buluşmak üzere cnlar

yanıt0
yanıt2
Murat Keskin:

RTÜK uyuyormu yoksa rüşvetciler iş başında mi

17
0
yanıtYanıtla
Evsane:

Kanal yayın deyiştirme hakkını elinde bulunduruyor..26 ekimde normâlde yayınlanması gerekiyordu ama bir son dakika deyişikliyi ile BABA PARASI ADLI bir film yayınlandı hepsi bu kadar..Inşallah 2 kasım salı akşamı saat 20:00"de aynı kanalında aynı saatinde yayınlanacaktır..Sabır

yanıt1
yanıt1
Atilla Muhtar:

Atv resmen Dalga geciyor bizde artik izlemicez(atv de yayinlammasin artik)

7
2
yanıtYanıtla
Cihan Çetin:

Aynen öyle. Reyting kaybetmezse durumun ciddiyetini anlamayacak atv

6
0
yanıtYanıtla
Evsane:

Kanal yayın akışını deyiştirme hakkını elinde bulunduruyor.Son dakika gelişmesi ile yerine BABA PARASI adlı dizi geldi..Tekrar bir deyişiklik olmasa eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisi 2 kasım salı akşamı saat 20:00"de yayınlanacaktır inşallah

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title