Haberler

KYK yurt kayıt ücreti nereden yatırılır? KYK yurt kayıt ücreti yatırma işlemi nereden yapılır? Yurt kayıt belgeleri nelerdir?

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Üniversite öğrencileri için başlayan KYK yurt başvuruları geçtiğimiz saatlerde Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu tarafından yapılan canlı yayının ardından sonuçlandı. Açıklanan sonucun ardından birçok öğrenci, KYK yurt kayıt ücreti nereden yatırılır? KYK yurt kayıt ücreti yatırma işlemi nereden yapılır? Yurt kayıt belgeleri nelerdir? Sorularını araştırmaya başladı. İşte detaylar..

Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun İnstagram üzerinden gerçekleştirmekte olduğu canlı yayının ardından KYK sonuçları açıklandı. KYK yurtlarına yerleşmekte olan öğrenciler KYK yurt kayıt ücreti nereden yatırılır? ve KYK yurt kayıt ücreti yatırma Sorularını araştırdı. Peki, KYK yurt kayıt ücreti nereden yatırılır? KYK yurt kayıt ücreti yatırma işlemi nereden yapılır? Yurt kayıt belgeleri nelerdir? Sorularını araştırmaya başladı. İşte detaylar..

KYK YURT KAYIT ÜCRETİ NEREDEN YATIRILIR?

KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklanmasının arından yurt kayıt hakkı kazanan öğrenciler, Ziraat Bankası ATM'lerinden, banka şubelerinden ve mobil uygulamasından yurt kayıt ücreti ödemelerini gerçekleştirebilirler.

Ziraat bankası ATM'lerinde yer alan "eğitim sınav ve üniversite ödemeleri " seçeneğinin seçilmesi gerekiyor. Daha sonra yüklenen ekranda sırasıyla KYK ödemeleri ve Yurt ödemeleri seçenekleri seçilecek. Açılan ekranda TC kimlik numarası bilgilerinizi girerek sorgulama sonucunda çıkan KYK ödememelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

KYK YURT KAYDI İÇİN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

KYK yurtlarında barınmak isteyen öğrencilerin yerleştiği KYK yurduna aşağıda yer almakta olan belgeler ile birlikte giderek yurt kayıt işlemini tamamlaması gerekmektedir.

  • Öğrenci belgesi
  • 4 adet vesikalık fotoğraf
  • Kimlik fotokopisi
  • IBAN numarası (Yurttan ayrıldığınızda depozitoyu yatırmak için istenmektedir.)
  • Kan grubu
  • KYK yurt ücretini yatırdığınıza dair dekont
  • Öncelik belgesi (Başvuru belgesinde belirtilmiş ise)
Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title