Haberler

KYK 2. yedekler ne zaman açıklanacak? KYK yerleşemeyen yedekler ne zaman yerleşecek? KYK 2. yedek yerleştirme tarihi ne zaman?

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde açıklanan yurt başvuru sonuçları ile birlikte birçok öğrenci yedek talihliler listesine alınmıştı, yedek talihlilere alınan öğrenciler heyecanla KYK yurt yedek sonuçlarını bekliyordu. Yerleşemeyen öğrenciler KYK 2. yedekler ne zaman açıklanacak? Sorularını merak ediyor. Peki, KYK 2. yedekler ne zaman açıklanacak? KYK yerleşemeyen yedekler ne zaman yerleşecek? KYK 2. yedek yerleştirme tarihi ne zaman?

Merakla beklenen KYK yurt yedek sonuçları 13 Ağustos tarihinde açıklanmasının arından tekrar yerleşemeyen öğrencilerin yedek numarası güncellendi. Yedek sırası güncelenen ve yine yerleşemeyen öğrenciler KYK 2. yedekler ne zaman açıklanacak? Sorularını merak ediyor. Peki, KYK 2. yedekler ne zaman açıklanacak? KYK yerleşemeyen yedekler ne zaman yerleşecek? KYK 2. yedek yerleştirme tarihi ne zaman?

KYK 2. YEDEKLER NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Her pazartesi ve perşembe günleri yapılacak olan yedek yerleştirmelerin sonuçlarına https://sonuc.gsb.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecek.

KYK YEDEK KAYIT TARİHİ NE ZAMAN?

13 Ağustos tarihinde Bakan Kasapoğlu tarafından yapılan açıklama ile birlikte KYK yedek öğrencilerinin 2. faz 1. yerleştirme sonuçları belli oldu. Öğrenciler 14 Eylül 2022 saat 23.00'a kadar kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir.

KYK YEDEK NE DEMEK?

KYK yurt başvurularının sonuçlandığı ekran üzerinde yer alan KYK yedekleri ve yedek sıraları, yedek sırasına göre yurtlara yerleştirilecek olan öğrencileri ifade ediyor. KYK yedek sıra numaranıza göre belirlenen yerleştirme günlerinde yerleştirme yapılacak ve buna göre KYK yedek sıra numaranız güncellenecektir. KYK yurtlarına yerleşmek için birçok farklı faktör söz konusudur. Bunun içerisinde tercih ettiğiniz konumda bulunan KYK yurtlarının kapasitesi de önemli bir faktördür.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title