Haberler

KVP 241. Bölüm Fragmanı / Kurtlar Vadisi Pusu Yine Dopdolu Geliyor

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yine bomba gibi bir yeni bölümle ekranlara geliyor. Her hafta izleyicileri ekrana kilitleyen dizi bu hafta 241.bölümü ile ekranlarda olacak. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümden detaylar..

Kurtlar Vadisi Pusu 241.bölümü ile ekranlara geliyor. 25 Aralık Perşembe akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan dizinin 241.bölümünden ilk görüntüler yayınlanmak üzere. Kurtlar Vadisi Pusu severlerin sabırsızlık içerisinde bekledikleri fragman yayına girdiği andan itibaren haberler.com adresinden izleyebilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU ?

Kurtlar Vadisi Pusu geçtiğimiz bölümde Polat Alemdar ve yoldaşları kusursuz bir plan yaparak kaçırılan paraları ele geçirdiler. Baltazar ve Pitbull yeni bir oyun peşindeler. Bu ikili birbirlerine düşmanmış gibi görünerek menfaatleri doğrultusunda yeni bir anlaşma yaparlar. Alemdar, Pusat Çakır'a yeni bir görev verir. Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat Çakır, babası gibi İstanbul'un sefiri olmak için mücadele edecek. Pusat bunu başarabilirse, yeni kurulacak konseyin İstanbul sorumlusu olacak. Cahit ve Safiye İngilizlerin eline düşüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Martin ve Brandon'un hain planı sonrası Safiye İngilizler tarafından kaçırılır. Brandon iki taraflı oynayarak Cahit'i de tuzağa düşürür. Martin ve Brandon bu hain plan sonrasında Polat Alemdar'ı ortaya çıkarmak isterler. Alemdar ortaya çıkacak mı ? Bu sorunun cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 241.bölümde olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 241.bölüm fragmanı yayına alındığı andan itibaren haberler.com adresinde olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pusat Çakır İstanbul Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title