Haberler

Kuruluş Osman 4. sezon ne zaman? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlayacak, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Güncelleme:

Dizilerde yaz arasının bitmesiyle birlikte vatandaşlar dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak araştırmaya başladı. Ne zaman başlayacağı merak edilen dizilerden birisi de Kuruluş Osman oldu. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman 4. sezon ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni sezonu ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kuruluş Osman yeni sezon başlangıç tarihi belli mi? Resmi açıklama geldi mi? İşte Kuruluş Osman yeni sezon ile ilgili bilgi

Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak merak ediliyor. Merak edilen bu dizilerden birisi de Kuruluş Osman oldu. Peki, Kuruluş Osman yeni sezon (4. sezon) ne zaman? Dizinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman dördüncü sezon hangi ay, gün başlıyor? Kuruluş Osman ne zaman? Kuruluş Osman yeni sezon (4. Sezon) ne zaman, hangi gün başlayacak? Tarihi açıklandı mı? Kuruluş Osman 4. sezonu hangi ay başlar? Eylül'de mi başlar Ekim ayında mı? Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman 4. sezon ne zaman? Detaylar sizlerle...

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON NE ZAMAN?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 4. yeni sezonu 5 Ekim Çarşamba 2022 tarihinde başlayacak. Dizinin 4. sezon ilk bölümü 5 Ekim'de olacak.

Kuruluş Osman 4. sezon ne zaman? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman başlayacak, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Paylaşılan tweet şöyle:

"Kuruluş Osman 5 Ekim'de dönüyor

4. sezon tanıtımı ezberleri bozdu!"

KURULUŞ OSMAN KONUSU NE?

O, kömür karası gözleriyle, gaza ve hürriyet ateşini tutuşturacaktı. Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman Gazi Karanlığın içinde ona yol gösteren "aşk" oldu… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri aşacak bir milletin rüyasını "aşkla" gördü. Gücünü kılıcından değil, "aşktan" aldı… Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını "aşkla" verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, 400 çadırlık bir obadan, "ilahi aşkla" kurulan bir cihan imparatorluğuna Osmanlılar yürüyüşün hikayesi. Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu I. Osman'ın hayatına odaklanmaktadır.

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI KİMLER?

Ana karakterler

Osman Gazi (Burak Özçivit): Ertuğrul Gazi'nin en küçük oğlu. Kayı Obası'nın beyi. Bala Hatun ve Malhun Hatun'un kocası.

Malhun Hatun (Yıldız Çağrı Atiksoy): Umur Bey'in kızı. Osman Bey'in eşi.

Şeyh Edebali (Seda Yıldız): Ahi teşkilatının lideri.

Bala Hatun (Özge Törer): Şeyh Edebali'nin kızı. Osman Bey'in eşi. Kayı Obası'nın baş hatun.

Cerkutay Alp (Çağrı Şensoy): Komutan Balgay'ın nökeri.

Turgut Alp (Rüzgar Aksoy): Namlı bir Türk alpi.

Boran Alp (Yiğit Uçan): Osman Gazi'nin alpi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kuruluş Osman Haberler

Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

Şimdi ABD ve İsrail düşünsün! Çin'den tam bağımsız Filistin devletinin kurulmasına tam destek

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Bakmadan Geçme

Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Dün akşam Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 30 MAYIS BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Çin Filistin'i destekliyor mu? Çin, Filistin-İsrail savaşında kimi destekliyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 30 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl, hastalığı ne? Kadir İnanır'ın son durum ne? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 30 Mayıs dün gece deprem mi oldu? İsrail'in Refah Katliamlarının Lanetlenmesine Dair Karar Resmi Gazete'de yayınlandı! Bugün (30 Mayıs) Resmi Gazete kararları neler? Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur?
Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title