Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzleyicilerin Büyük Beğenisini Topladı

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 239.bölümden detaylar. Vadi son bölümde çok önemli gelişmeler vardı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümün özeti ve detayları haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 239.bölüm özeti. Her bölümüyle izleyicilerini ekrana kilitleyen dizi dopdolu bir bölümle yine bir Perşembe akşamına daha damga vurdu. Polat Alemdar Sır Katibi Süha'dan, karanlık güçlerin uzantılarını ve hizmetkarlarını bir bir öğreniyor. Aksaçlı makamından sonra eski günlerine dönmeye karar veren Polat Alemdar'ı yepyeni bir görev beklemektedir. Alemdar yeni görevinde, Türkiye üzerinde kirli planlar yapan İngiliz ve Amerika uzantısı hizmetkarları bulup yok etmek için mücadele edecektir.

Kurtlar Vadisi Pusu önceki bölümde Tilki Andrei'nin zekice planladığı banka soygununun izini süren Akif önderliğindeki KGT ekibi Andrei'nin peşine düşer. Siyah Sancak ekibi KGT tarafından bankaya yönlendirilir. Ancak Tilki Andrei'nin planı kusursuz işlemektedir. Andrei banka soygununu başarılı bir şekilde sonuçlandırarak servet değerindeki altınlara sahip olur.

Kurtlar Vadisi Pusu 239.bölüm büyük bir hesaplaşmayı da izleyicilerle buluşturdu. Baltazar Pusat Çakır'a meydan okuyor. Çakır ise bu meydan okumayı gözünü bile kırpmadan kabul eder ve Pusat Çakır ile Baltazar, kurşunların yağmur gibi yağdığı bir mekanda kozlarını paylaşır.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Polat Alemdar ismi üzerinde oynanan oyunlar sürüyor. İngilizler Polat Alemdar'ı vatan haini ilan etmek için kurnazca oyunlarını sürdürüyor. Brandon kurguladığı son oyununda, Alemdar'a kurduğu kumpasla ŞEDİD Polat Alemdar ilişkisi algısı oluşturmayı amaç edinir.

Fehmi Kuzuzade konsey çalışmalarına devam ediyor. Amerikalıların isteği üzerine Türkiye'de tekrar bir konsey kurmak için Türkiye'nin en güçlü iş adamlarına teklif götüren Fehmi, teklifini geri çevirenlere bedelini fazlasıyla ödetiyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde başka hangi gelişmeler var ? Detaylar ve çok daha fazlası yeni bölümde.



Kurtlar Vadisi Pusu 239.Bölüm Fragmanı

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Pusat Çakır Türkiye Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title