Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu'da Pusat Çakır Saf Değiştiriyor

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 252.yeni bölümde flaş gelişmeler yaşanıyor. Pusat Çakır'a kafayı takan Fehmi Kuzuzade Polat Alemdar için çalışan Pusat Çakır'ın aklını bulandırmayı başarıyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm özeti ve fragman videosu haberler.com adresinde.

Kurtlar Vadisi Pusu 252.yeni bölümün fragmanı ve bölüm özeti haberler.com adresinde. Kurtlar Vadisi Pusu 252.yeni bölüm izleyici karşısında. Savcı Leyla ile Polat'ın en mutlu olmaları gereken günde, Leyla'nın sakladığı gerçekler geceye gölge düşürüyor. Polat, Leyla'ya evlenme teklif edecekken Leyla'dan gördüğü muameleye anlam veremez. Kurtlar Vadisi Pusu'nun önceki bölümünde kanser olduğunu öğrenen Leyla bu gerçeği Polat'tan saklamaktadır.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni baronu Fehmi Kuzuzade Polat Alemdar ve Cahit'e karşı elini güçlendirmek istiyor. Cahit'in gerçek tarafının ortaya çıkmasıyla karşısında çok büyük bir düşman olduğunu anlayan Fehmi boş durmuyor. Fehmi'nin hedefinde Pusat Çakır vardır. Pusat'ın aklını bulandırıp Polat Alemdar'a karşı kullanmak isteyen Fehmi'nin bu yöndeki çabaları işe yaramış görünüyor. Detaylar ve daha fazlası 26 Mart Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pusat Çakır Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title