Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölümü İle Ekrana Geliyor

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 234.bölümüyle bu akşam ekranlarda. Kara ve Ömer Baba'nın vedası sonrasında ne yapacağı merak edilen Polat Alemdar'ı zor günler bekliyor. Dostlarının acısıyla yıkılan Polat babasını da kaybedince kendini derin bir boşlukta bulur. Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle bir Perşembe akşamına daha damga vuracak.

Kurtlar Vadisi Pusu bir Perşembe akşamına daha damga vurmaya geliyor. Dizi yeni sezona süper bir başlangıç yaptı. Abdülhey ve Kara'nın diziden ayrıldığı haberleri yeni sezon öncesi Kurtlar Vadisi Pusu hakkında olumsuz yorumlara neden olsa da , Vadi yayınlanan bölümleriyle bu sezonda da izleyicileri ekrana kilitleyeceğinin sinyallerini verdi. Bu akşam 234.bölümü ile ekranlara gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu yine gündeme dair konuları ekrana taşıyor.

Ömer Baba Veda Etti

Kurtlar Vadisi Pusu'nun geçen haftaki bölümüne Ömer Baba'nın vedası damga vurdu. Polat Alemdar , Kara'yı kaybetmenin acısını yaşarken üzerine babasının vedası da eklenince kahrolur. Ancak Polat Alemdar, Kara'nın intikamı ve Şedid örgütünün tehlikeli büyümesini önlemek için birşeyler yapmak zorundadır.

Mr Key Ölüyor Mu?

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Akif, Mr Key'i ustaca düzenlediği suikast sonrasında vurdu. Yeni bölümde Mr Key'in akıbeti merak edilirken Akif, Key'in bulunduğu hastaneye girerek yarım bıraktığı işi tamamlamak ister. Kara'nın ve Abdulhey'in ölümden sorumlu olan Mr Key, Polat Alemdar'ın da bir numaralı düşmanı ve hedefleri arasında yer alıyordu.

Tilki Andrei Geri Geldi

Kurtlar Vadisi Pusu'nun önceki bölümlerinde rol almış Tilki Andrei karekteri diziye geri döndü. Pusat Çakır , Baltazar ve Ruscoln'ün beraber yönettiği toz işinde pürüz çıkıyor. Ordinaryus'u ele geçirerek toz işinde rakipsiz olmayı düşünen bu üçlüyü kötü bir sürpriz beklemektedir. Kurtlar Vadisi takipçilerinin önceki bölümlerden hatırladığı Tilki Andrei , Pusat Çakır ile amansız bir mücadeleye girecektir.

Polat Alemdar Annesinin Acısını Hafifletmeye Çalışıyor

Polat Alemdar, Ömer Baba'nın ölümünden sonra yıkılan annesini teselli etmek için Nazife Hnım'ın yanında olur. Nazife Hanım , koca bir ömür geçirdiği Ömer Bey'in vefatından sonra zor günler geçirir. Vadi severlerin merakla bekledikleri Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 234.bölüm kendi gününde kendi saatinde yeni kanalı Kanal D ekranlarında. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümden ilk görüntüler..

Kurtlar Vadisi Pusu 234.Bölüm Fragmanı

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pusat Çakır Kanal D Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title