Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu fragmanı yayında - 260.Bölüm

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 260.yeni bölüm fragmanı yayında. Bu hafta 260.yeni bölümüyle yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar kardeşi Safiye için Tilki ile takas anlaşması yapıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 260.bölüm fragmanı. Dizinin yeni tanıtım videosu yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 260.bölüm 21 Mayıs Perşembe akşamı ekranlara geliyor. Polat Alemdar, Pusat'ın hayatını birkez daha kurtarıyor. Cahit ile Polat, Pusat'ı Tilki'nin elinden alsa da Safiye hala Rus mafyasının elindedir.

Pusat Çakır hayatını kurtaran Cahit ve Polat ile Hakkı Bey arasında kalmıştır. Hakkı Bey, Pusat Çakır'dan Cahit'i öldürmesini ister. Pusat'ın aklını bulandırmayı başaran Hakkı onu bu işi yapmaya henüz ikna edememiştir. Detaylar Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında. Kurtlar Vadisi Pusu 260.bölüm fragman videosu yayına girdiğinde haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pusat Çakır Gündem Haberler

500

Yorumlar (3)

AlamobilWeb@haberler.com:

Çok uzadı final olsun artık

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Tilki ölsün artık.

0
0
yanıtYanıtla
ŞARAPCI:

Bu Haberle İlgili YoŞunu merak ediyorum ;Pusat nereye gidiyorYusuf neden pasaport alıyorPolat bu majestenin bastonunu ne yaptıMaceste nin yanındaki velet neden gösterilmiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title