Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu En Yeni Bölüm Fragmanı

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölümde heyecan dorukta. Cahit'in yüce majesteyi öldürme planı ters teper ve Polat Alemdar bir anda tapınakçıların eline düşer. Cahit'in zihnini ele geçiren tapınakçılar şimdi de aynı şeyleri Polat'a yapmayı planlıyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm 26 Şubat Perşembe akşamı ekranlarda.

Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Yeni bölümde Cahit, Polat Alemdar'ı etkisiz hale getirir ve Polat tapınakçıların eline geçer. Siyah Sancak ve KGT ekibi var gücüyle Polat Alemdar'ı kurtarmak için uğraşır. Ancak bu hiçte kolay olmayacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölüm fragmanı ve son bölümün özeti..

Cahit Polat Alemdar'ı teslim ediyor. KGT ve Siyah Sancak ekibi Polat için seferber oluyor. Pusat Çakır'ın İstanbul sefirliği için mücadelesi sürüyor. Hakkı, Pusat Çakır'a sıcak bakmasa da konseyin İstanbul sefiri olmaya en büyük adayı Pusat'tır.
Şedid terör örgütü lideri Biritani İngilizlerden aldığı yeni destekle gücüne güç katıyor. Cahit, tapınakçıların elinden alınır ve özüne dönmesi için hemen tedaviye başlanır. Polat Alemdar ise tapınakçıların elinde kurtarılmayı beklemektedir. KGT ve Siyah Sancak Polat'ı kurtarmak için acele etmek zorundadır. Çünkü tapınakçılar Cahit'in olduğu gibi Polat'ın da zihnine hükmetmek üzeredir.

KURTLAR VADİSİ PUSU 248.BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölüm fragmanı yayınlandı mı ? Kurtlar Vadisi Pusu 26 Şubat Perşembe akşamı 248.bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni bölümde Polat Alemdar ve Cahit'in durumları merak konusu. Tapınakçıların iradesini eline geçirdiği Cahit'in geçmişi silinir ve yüce majestenin emirlerini kayıtsız şartsız kabul etmektedir.

YÜCE MAJESTE CAHİT'TEN POLATI İSTER

Kurtlar Vadisi Pusu 248.bölümün en merak edilen sahnesi Polat'ın akıbeti olacaktır. Cahit'in bir anda karşısına dikilmesiyle şaşıran Alemdar, Cahit'in hiç beklemediği bir anda saldırıya geçmesiyle yere yığılır. Dostundan hiç ummadığı bir hamleyle yere yığılan Polat Alemdar tapınakçıların eline mi geçecek ?

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Pusat Çakır İstanbul Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title