Haberler

KPSS 2023 6. TERCİH Sonuçları ne zaman açıklanacak? SGK 1392 Personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden sorgulanır?

Güncelleme:

"SGK 1392 Personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden sorgulanır?" Araştırılan konular arasında yer alıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), toplamda 1392 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu alımlar kapsamında 1231 büro personeli, 130 destek personeli, 27 koruma güvenlik görevlisi ve 4 teknisyen istihdam edilecek. Peki, KPSS 2023 6. TERCİH Sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

Başvurular 5-11 Ekim 2023 tarihleri arasında kabul edilmişti. Bu pozisyonlar için yapılan başvurular KPSS-2023/6 tercihleri aracılığıyla alınmıştır ve şu anda başvuruların sonuçları beklenmektedir. ÖSYM tarafından düzenlenen başvuruların sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise merak edilmektedir. Peki, KPSS 2023 6. TERCİH Sonuçları ne zaman açıklanacak? SGK 1392 Personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden sorgulanır? İşte detaylar…

KPSS 2023 6. TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapacak. Bu yerleştirme sürecinde adaylar tercihlerini 05-11 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiler. Tercih işlemleri, 11 Ekim 2023 tarihinde saat 23.59'da sona erdi. Adaylar tercihlerini KPSS-2023/6 Tercih Kılavuzu kurallarına uygun olarak, T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri kullanarak ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan https://ais.osym.gov.tr üzerinden bireysel olarak yapacaklardır. Sonuçlar yine adayların T.C. Kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleriyle https://ais.osym.gov.tr internet sitesinden kontrol edilebilecektir.

KPSS 2023 6. TERCİH Sonuçları ne zaman açıklanacak? SGK 1392 Personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden sorgulanır?

SGK 1392 PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK, NEREDEN SORGULANIR?

SGK personel alımı başvuru sonuçlarının yayın tarihi henüz belirlenmedi. Sonuçların, başvuruların tamamlanmasını takiben ÖSYM tarafından yakın bir gelecekte açıklanması beklenmektedir. Bu süreçte herhangi bir resmi açıklama veya güncelleme olduğunda, sizlere en güncel bilgileri sunmak için haberlerimizi güncelleyeceğiz. Takipte kalmaya devam edin.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Sosyal Güvenlik Kurumu Sözleşmeli Personel KPSS Gündem Eğitim Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title