Haberler

Konya Ereğli Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Konya Ereğli Belediyesi hangi parti?

Güncelleme:

Ülkemizin her yeri sevilerek geziliyor. Ülkemizin şehirlerinin belediye başkanlarının kim olduğu ise merak ediliyor. Arama motorlarında Konya Ereğli Belediyesi hangi partiden? Konya Ereğli Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? soruları aratılıyor. Peki, Konya Ereğli Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Konya Ereğli Belediyesi hangi parti? İşte detaylar...

Konya Ereğli Belediyesi hangi partiden? sorusu merak ediliyor. Vatandaşların merak ettikleri arasında yer alan Konya Ereğli Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Konya Ereğli Belediyesi hangi parti? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte tüm merak edilenler...

KONYA EREĞLİ BELEDİYE BELEDİYE BAŞKANI KİM?

Konya Ereğli Belediye Başkanı görevini Hüseyin OPRUKÇU yapmaktadır.

KONYA EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN OPRUKÇU KİMDİR?

Konya Ereğli Belediyesi resmi internet sitesinde yer alan biyografi şöyle;

"Sn.Hüseyin OPRUKÇU 1958 EREĞLİ doğumlu olup,

İlköğretim ve ortaöğretimini EREĞLİ ilçemizde tamamlayan Sn.Hüseyin OPRUKÇU İvriz Öğretmen Lisesi mezunudur.

Üniversite eğitimini Ankara'da Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlandıktan sonra, aynı üniversite Sosyal Bilimler Enstitüsün de Kamu Yönetimi dalında yüksek lisansını tamamlamıştır.

İş hayatına Gazi Üniversitesi Sosyal Hizmetler personeli olarak başladıktan sonra, Kamu İşverenleri Sendikasında Uzman olarak devam etmiştir.

Etibank Genel Müdürlüğünde kamu hizmeti ve görevlerinde bulunan Sn.OPRUKÇU bu kurumda müfettiş yardımcısı, müfettiş, başmüfettiş ve Teftiş Kurulu Başkanı görevlerini ifa etmiştir.

2009 yerel seçimlerinde Ereğlimiz de Belediye Başkanı görevini başarıyla 2014 yılına kadar sürdürmüştür.

Belediyecilik hizmet ve çalışmalarına Adana Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter Yardımcısı ve ASKİ Genel Müdürü olarak sürdürmüştür.

Tüm bu bilgi, birikim ve tecrübeleriyle Ereğli'ye layık olduğu hizmetin devamı için tekrar Belediye Başkanı olarak 31 Mart 2019 te Ereğli Belediye Başkanı Seçildi.

Sn. Hüseyin OPRUKÇU Evli ve 2 çocuk babasıdır."

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Ereğli Belediyesi Ereğli Belediyesi Ereğli Ereğli Ereğli Konya Gündem Yaşam Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Şişli'de mezuniyet töreninde dev ekran öğrencilerin üzerine düştü: 6 yaralı

Bakmadan Geçme

ÖSYM sınavında biri ölürse ne olur? Sınıftakiler tam puan mı alır? 7 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 7 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Ankara selde ölen var mı, yarın sel devam edecek mi? 7 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 7 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Dilan Polat davası hakimi çekildi mi, neden çekildi? Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda ne oldu, kaç yaralı var? SON DURUM! Konser salonu nerede?
Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

Valilik, Irak uyruklu vatandaşa ruhsat vermeyen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Köksal'ı ifadeye çağırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title