Haberler

Kırmızı Oda 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda son bölümde neler oldu? Kırmızı Oda izle!

Güncelleme:

Türk yapımı televizyon dizisi olan ve Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserinden uyarlanan Kırmızı Oda 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda son bölümde neler oldu? Kırmızı Oda izle!

Binnur Kaya, Tülin Özen ve Meriç Aral gibi oyuncuların rol aldığı Kırmızı Oda 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda son bölümde neler oldu? Kırmızı Oda izle!

KIRMIZI ODA 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLADI MI?

Cuma akşamı 11. bölüm ile ekrana gelen dizi, ilgi gördü. Yeni hikayeleri ile heyecan uyandıran yapımın 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Detayları haberimizden takip edebilirsiniz.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Alya'nın okul yılları, babası ile geçirdiği süreçlerden ve babasının ölümü üzerine hissettiği duygular üzerinde duruldu. Zengin diye 14 yaşındaki kızlarını 50 yaşındaki adam ile evlendiren aileyi konu alan yeni bölümde, duyguların yoğun hissedildiği sahnelere yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Binnur Kaya Meriç Aral Tülin Özen Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title