Haberler

Kingsman: Altın Çember filmi oyuncuları kim? Kingsman: Altın Çember filmi konusu, oyuncuları ve Kingsman: Altın Çember özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Kingsman: Altın Çember filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Kingsman: Altın Çember konusu, özeti ve Kingsman: Altın Çember oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Kingsman: Altın Çember filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Kingsman: Altın Çember filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Kingsman: Altın Çember filmini izleyecek olanların merak ettiği Kingsman: Altın Çember konusu nedir, Kingsman: Altın Çember oyuncuları kimler ve Kingsman: Altın Çember özeti gibi konuları inceliyoruz.

KİNGSMAN: ALTIN ÇEMBER FİLMİ KONUSU NEDİR?

Merkezleri yok edildikten ve dünya rehin alındıktan sonra, Kingsman ajanları bir kez daha harekete geçmek zorundadır. Araştırmaları sonucu Amerika'daki bir casus teşkilatının varlığından haberdar olurlar. Statesman olarak bilinen bu teşkilat da kendilerinin teşkilatıyla aynı dönemde kurulmuştur. Bu iki elit teşkilat; acımasız, ortak düşmana karşı beraber hareket eder. Dünyayı kurtarmak Eggsy için artık bir alışkanlık haline gelmiştir.

KİNGSMAN: ALTIN ÇEMBER FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen: Matthew Vaughn Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

Oyuncular: Sophie Cookson, Taron Egerton, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal

Tür: Aksiyon, Macera, Komedi Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Yapım Yılı: 2017 (135 dk)

Vizyon Tarihi : 22 Eylül 2017 Cuma

Senaryo: Matthew Vaughn, Jane Goldman

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title