Haberler

Kıbrıs Zafere Doğru neden yok? Bu akşam TRT 1 Kıbrıs yeni bölümü yok mu? Kıbrıs Zafere Doğru hangi gün? Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölümü ne zaman?

Güncelleme:

31 Aralık yayın akışı araştırılırken bazı yapımların yayın akışında yer almadığı görülüyor. Bu kapsamda cuma akşamları yayınlanan dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. 31 Aralık yayın akışında yer almayan Aziz neden yok? Bu akşam Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölümü yok mu? Kıbrıs Zafere Doğru hangi gün? Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölümü ne zaman?

Kıbrıs Zafere Doğru neden yok? Kıbrıs Zafere Doğru hangi gün? sorularının yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Heyecanlı bir bölüme sahne olacak Kıbrıs Zafere Doğru neden yok? Kıbrıs Zafere Doğru yeni bölümü ne zaman?

KIBRIS ZAFERE DOĞRU HANGİ GÜN?

Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru, her Cuma saat 20:00'da yayınlanmaktadır. Dizinin 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Cuma günleri yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru, bu akşam KanalD yayın akışında yer almadı. Yılbaşı nedeniyle dizi 1 hafta ara vermiştir. Bu nedenle 31 Aralık Cuma günü Kıbrıs Zafere Doğru ekranlara gelmeyecek. Yeni bölümü gelecek hafta ekranlarda yerini alacak.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kıbrıs Zafere Doğru Trt Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title