Haberler

Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında ve hangi takımda oynuyor? Kenan Yıldız hangi takımı tutuyor?

Güncelleme:

Juventus forması giyen Kenan Yıldız kimdir ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Kenan Yıldız hangi takımı tutuyor ve kaç yaşındadır sorularına yanıt aranıyor. Kenan Yıldız, 4 Mayıs 2005 yılında Regensburg, Almanya'da doğdu. Peki, Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında ve hangi takımda oynuyor? Kenan Yıldız hangi takımı tutuyor?

Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında ve hangi takımda oynuyor ve Kenan Yıldız hangi takımı tutuyor soruları gündeme geliyor. Almanya ile oynanan dostluk maçında performansıyla mest eden Kenan Yıldız kimdir ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında ve hangi takımda oynuyor? Kenan Yıldız hangi takımı tutuyor? Detaylar haberimizdedir…

KENAN YILDIZ KİMDİR?

Kenan Yıldız, 4 Mayıs 2005 yılında Regensburg, Almanya'da doğdu. Türk profesyonel futbolcudur. Yıldız, orta saha pozisyonunda oynamaktadır. İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giymektedir. Türkiye'yi alt yaş millî kategoride temsil etmektedir.

Jahn Regensburg

Kenan Yıldız, doğduğu şehrin takımı olan Jahn Regensburg'un akademisinde futbola başladı. İki yıl boyunca Jahn Regensburg altyapısında oynadı. Daha sonra Bayern Münih ile anlaştı.

Bayern Münih

Bayern Münih'in altyapısına 2012 yılında, 7 yaşındayken katıldı. Alt yaş kategorilerinde takım kaptanlığı yaptı ve Bayern Münih 19 Yaş Altı takıma kadar yükseldi. Altyapıda toplamda 20 maça çıkan Yıldız; 6 gol, 8 asistlik performans gösterdi. Bayern Münih ile sözleşmesi Temmuz 2022'de sona erdi ve yeni sözleşme imzalanmadı.

Juventus

12 Temmuz 2022'de Juventus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında ve hangi takımda oynuyor? Kenan Yıldız hangi takımı tutuyor?

Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında ve hangi takımda oynuyor? Kenan Yıldız hangi takımı tutuyor?

KENAN YILDIZ HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

Juventus forması giyen Kenan Yıldız, A Milli Takım'da gösterdiği performansla büyük dikkat çekti. Attığı gol hayranlık uyandıran 18 yaşındaki futbolcunun çocukken Fenerbahçe'yi desteklediği ortaya çıktı.

Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında ve hangi takımda oynuyor? Kenan Yıldız hangi takımı tutuyor?

"NADİR BULUNUYORLAR"

Juventus'ta da üzerine titrenen Kenan Yıldız için İtalyan devinin hocası Allegri yaptığı açıklamada, "Ona karşı bir zaafım var. Oyuna girdiğinde o kadar hızlıydı ki Milik'in asistinde ofsaytta kaldı. Bu tür çalımlar atan oyuncuları gördüğümde bayılıyorum çünkü nadir bulunuyorlar." demişti.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Kenan Yıldız Regensburg Juventus Almanya Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title