Haberler

Kara Para Aşk 44.bölüm en yeni fragman

Güncelleme:

Kara Para Aşk 44.yeni bölümün en yeni tanıtım videosu yayınlandı. Kara Para Aşk yeni bölüm fragmanı ve Çarşamba akşamı izleyicileri bekleyen heyecanlı bölümün özeti.

Kara Para Aşk 44.yeni bölüm özeti VE 29 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak Kara Para Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı. Yeni bölümde aksiyon ve Ömer ile Elif'in arasına girmek isteyenlerin mücadelesi devam ediyor. Levent, Elif'e aşkını ilan etse de ondan beklediği ilgiyi ve cevabı alamaz. Elif, Levent'in bu aşk ilanına olumsuz yanıt verir ve gözünün gönlünün Ömer'de olduğunu söyler. Levent'in aldığı bu cevapla Ömer'e karşı düşmanca hisleri körüklenir.

Hüseyin Tayyar'ın adamları tarafından öldürüleceğini anlar ve adamların elinden kurtulmayı başarır. Tayyar bu defa Hüseyin'i bulma işini Metin'e verecektir. Metin, Tayyar'a sadakatini göstermek için aldığı emirleri eksiksiz yerine getirmeye çalışır. Kara Para Aşk 44.yeni bölüm 29 Nisan Çarşamba akşamı atv ekranlarında.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

kara para aşk Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title