Haberler

Kapalı hamburger tarifi! 24 Ekim MasterChef Kapalı hamburger nasıl yapılır?

Evde kolayca yapabileceğiniz bu kapalı hamburger tarifi, tutarlılıktaki hamburgerlerden hiçbir farkı olmayacak kadar lezzetli ve besleyicidir. Tüm özelliklerin taze olduğu için tadı daha da özel olacaktır. Ayrıca istediğiniz sosları birleştirerek özel bir lezzet yaratabilirsiniz.MasterChef'te Kapalı hamburger yapıldı, evde klasik Kapalı hamburger yapıldı! İşte en güzel Kapalı hamburger!

Masterchef Türkiye yeni bölümde yarışmacılar en güzel Kapalı hamburger hazırlamak için yarıştı. İzleyiciler de kendi mutfaklarında Kapalı hamburger hazırladı. Peki, Kapalı hamburger nedir? Kapalı hamburger nasıl yapılır? Kapalı hamburger nedir?

KAPALI HAMBURGER TARİFİ!

Kapalı Hamburger Tarifi

Hamburger Malzemeleri

Hamburger tarifi için gerekli olanlar:

• 500 gram kıyma

• 1 adet soğan

• 2 diş sarımsak

• Tuz

• Karabiber

• 2 adet yumurta

• 4 adet hamburger ekmeği

• Marul

• domates

• Turşu

• Ketçap

• Mayonez

Hamburger Hazırlanışı

Evde kolayca yapabileceğiniz bu kapalı hamburger tarifine başlamadan önce, malzemelerinizi hazırlayın ve işe temiz bir tezgahla başlayın.

1. Soğanı ve sarımsağı ince ince harmanlanır.

2. Bir kasede kıymayı, soğan ve sarımsakları, tuz ve karabiberi iyice karıştırın.

3. Hazırladığınız hamburger harcından yaklaşık miktarda içi parçalar koparın ve yuvarlayarak köfte şeklini verin.

4. Bir tavada yağı kızdırın ve köfteleri her iki yanında da güzelce katılır.

5. Kızaran köfteleri bir tabağa alın ve saklayın.

6. Hamburger ekmeğini ortadan kesin ve tost makinesinde hafifçe silin.

7. Marulları ve domatesleri ince dilimler halinde saklanır.

8. Tost makinesinde ısıttığınız ekmeğin alt kısmından önce ketçap, ardından mayonez sürün.

9. Üzerine marul dilimlerini ve domates dilimlerini yerleştirin.

10. Ortaya hazırladığınız köfteyi koyun.

11. Köftenin üzerine turşu dilimlerini yerleştirin.

12. Ekmeğin üst kısmını da sürdünüz soslarla kaplayarak hamburgeri kapatın.

13. Hazırladığınız kapalı hamburgeri bir dilim turşu ve patates kızartması ile servis yapın.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

MasterChef Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title