Haberler

Kalk Gidelim yeni bölüm izle! Kalk Gidelim hangi gün? Kalk Gidelim oyuncuları!

Güncelleme:

134. bölümü ile ekrana gelecek komedi dizisi Kalk Gidelim yeni bölüm izle! Kalk Gidelim hangi gün? Kalk Gidelim oyuncuları!

YönetmenliğiniMustafa Şevki Doğan; Tuğçe Küçükkalıpçı'nın yaptığı Gidelim perşembe 20.00'de TRT1 ekranlarında yayınlanmaktadır. Kalk Gidelim yeni bölüm izle! Kalk Gidelim hangi gün? Kalk Gidelim oyuncuları!

KALK GİDELİM SON BÖLÜM ÖZETİ!

Köye mermer ocağı açılmasın diye apar topar reklam sözleşmesi imzalayan Seyfettin, aldığı parayı Kelle İsmail'e götürür.Ancak Kelle İsmail, araziyi satmaktan vazgeçmiştir. Yasemin'in verdiği ders Kelle üzerinde etkili olmuş ve Kelle dostluk günlerine geri gelmiştir. Şimdi bir buçuk milyon doların ne yapılacağı durumu vardır. Seyfettin hemen gidip parayı geri verip anlaşmayı iptal etse ve Adam ve Ferya buna yanaşmaz. Anlaşmayı yaptıklarını söylerler. Seyfettin'in artık reklamı çekmekten başka çaresi yoktur. Seyfettin bir buçuk milyon doları ne yapacaktır? Şakir'i kaçıran çapkın adam, Yılanlı dağına doğru yola çıkmışken Halim, Samim, Sadık ve İnsaf durumu Efe'den haber alırlar. Hemen Şakir'i kurtarmak için yola çıkarlar. Şakir, Yılanlı dağına kaldırıldığında kendisini kaçıran adamla ilgili olarak çok büyük bir sürpriz ortaya çıkar. Şakir bu durumdan nasıl kurtulacaktır? Reklam çekim günü yaklaştıkça Seyfettin gerilmeye başlar. Seyfettin'i çekimlere Nurcan hazırlar. Nurcan, Seyfettin'in oyuncu koçu olsa da Seyfettin ev ahalisinden bu çekimi saklar. Çekim günü geldiğinde Seyfettin adeta bir kaprisli star gibi davranır. Mustafa Ali ve Nurcan'dan başka kimsenin bu çekimden haberi yokken Halim, Samim, İnsaf ve Şakir'i bir anda sette görür. Seyfettin bunun şaşkınlığını yaşarken bambaşka bir olayla şok olur. Mr. Adam ve Ferya'nın gizli ajandası açılmış ve ortaya Seyfettin'i delirtecek bir gerçek çıkmıştır. Ajanda da ki gerçek nedir?

KALK GİDELİM OYUNCULARI!

Ufuk Özkan : Seyfettin Dal

Erkan Sever : Mustafa Ali Dal

Ayça Varlıer : Nurcan Dal

Mehtap Bayri : Sevda Dal

Beyazıt Gülercan : Hacı Hüseyin Dal

Nalan Okçuoğlu : Hatice Dal

Kerim Yağcı : Kahya Bodur Sadık

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mustafa Ali Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler 'Dur baba, yapma' haykırışı oldu

Eşi ve kızını öldürüp intihara kalkıştı! Site bahçesinde yankılanan son sözler "Dur baba, yapma" haykırışı oldu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title