Haberler

Kağıt Ev bitti mi? Kağıt Ev final mi yaptı? Kağıt Ev neden bitti?

Güncelleme:

Star TV'de seyirciyle buluşan ve oyuncu kadrosunda Bülent Gültekin, Can Nergis, Erdal Beşikçioğlu, Nihal Koldaş, Helin Kandemir, Nejat Uygur, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay gibi birçok sevilen ismin yer aldığı Kağıt Ev, 7 Haziran Pazartesi ekranlara gelen bölümünün ardından en çok konuşulan ve merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki Kağıt Ev bitti mi? Kağıt Ev final mi yaptı? Kağıt Ev neden bitti?

Varlıklı bir ailenin gerçekleşen bir cinayet sonrası söylenen yalanlar sarmalını konu alan Kağıt Ev, dün akşam yayınlanan bölümün ardından en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Birçok kişi internet üzerinden Kağıt Ev ile ilgili arama yaparken Kağıt Ev bitti mi? Kağıt Ev final mi yaptı? Kağıt Ev neden bitti?

KAĞIT EV BİTTİ Mİ?

7 Haziran Pazartesi yayınlanan Kağıt Ev, yeni bölüm ibaresi yer almasına rağmen final yaptı. Güçlü kadrosu ve sevilen karakterleriyle izleyici karşısına çıkan Kağıt Ev 19 Nisan Pazartesi izleyicisiyle buluşmuştu. 7 Haziran Pazatesi günü yayınlanan 8. bölümüyle ekranlara veda etti.

KAĞIT EV NEDEN BİTTİ?

Güçlü kadrosu ve hikayesiyle oldukça iddialı olan yapım reytinglerde bekleneni veremedi. Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu O3 Medya yapımı, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği ve başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş'ın yer aldığı Kağıt Ev, iddiasını reytinglere yansıtamadı ve 8 Haziran Pazartesi Star TV'de yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etti. Final bölümünde yeni bölüm ibaresinin yer alması final yazmaması dikkatlerden kaçmadı.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Erdal Beşikçioğlu Nur Fettahoğlu Tuvana Türkay Kağıt Ev Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
500

Yorumlar (1)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Darısı hepsinin başına inşallah

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title