Haberler

İhsan Aktaş kimdir, kaç yaşında? İhsan Aktaş hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Genar Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Aktaş, yaptığı anket çalışmalarıyla gündem oluyor. 2020 yılında yaptığı bir anketin sonuçlarını açıklayan İhsan Aktaş, Cumhur İttifakı'nın oylarını artırdığını duyurmuştu. Peki, İhsan Aktaş kimdir? İhsan Aktaş kaç yaşında, nereli? İhsan Aktaş hayatı ve biyografisi!

Genar Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Aktaş, yaptığı anket çalışmalarıyla gündem oluyor. 2020 yılında yaptığı bir anketin sonuçlarını açıklayan İhsan Aktaş, Cumhur İttifakı'nın oylarını artırdığını duyurmuştu. Peki, İhsan Aktaş kimdir? İhsan Aktaş kaç yaşında, nereli? İhsan Aktaş hayatı ve biyografisi!.

İHSAN AKTAŞ KİMDİR?

1964'te Bayburt'ta doğan araştırmacı, gazeteci ve yazar İhsan Aktaş, Genar Araştırma Şirketi'nin yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. İlk ve ortaöğretimini Bayburt'ta tamamlayan İhsan Aktaş, üniversiteyi Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı.

Üniversiteden mezun olmasının ardından yine aynı üniversitede yüksek lisans eğitimi gören İhsan Aktaş, Arel Üniversitesi Edebiyat bölümünde doktora eğitimini devam ettirdi. Televizyon ekranlarında birçok açık oturum programlarına da katılan İhsan Aktaş, yaptığı araştırmalarla kamuoyunu bilgilendiriyor.

Daily Sabah Gazetesinde köşe yazısı da yazan İhsan Aktaş, Şehircilik Sosyoloji ve Siyaset Bilimi alanında makaleler yazıyor.

İHSAN AKTAŞ'IN KİTAPLARI

Siyaset Anlayışımızın Tarihi Kökeni (2018),

Kürt'üm, Ben De Doğruyum! (Mustafa Şen, Evren Çelik Witse ile, 2013),

İhsan Aktaş kimdir? İhsan Aktaş kaç yaşında, nereli? İhsan Aktaş hayatı ve biyografisi!İhsan Aktaş

Bazı açık oturum programlarına da katılan İhsan Aktaş, kamuoyu araştırmacısıdır. Ek olarak Daily Sabah Gazetesinde köşe yazıları ile çalışmalarını sürdüren Aktaş ayrıca Şehircilik Sosyoloji ve Siyaset Bilimi dalında makaleler hazırlayıp yayına sunmuştur.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

GENAR Araştırma İhsan Aktaş Gündem Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

ABD'de FETÖ'cü, canlı yayında Türk gazeteciye saldırdı

ABD'de FETÖ'cü, canlı yayında Türk gazeteciye saldırdı

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title