Haberler

Hüseyin Baş Erkan Baş kardeş mi?

Hüseyin Baş Erkan Baş kardeş mi, konusu seçme kısa bir süre sosyal medyada gündem oldu. Peki, Hüseyin Baş Erkan Baş kardeş mi?

Türkiye seçim gündemine odaklanırken siyasetçilerleilgili gündemler de oluşuyor ve vatandaşların merak konusu oluyor. Hüseyin Baş ve Erkan Baş ile ilgili yapılan sosyal medya paylaşımları sonrası Hüseyin Baş Erkan Baş kardeş mi merak edildi.

HÜSEYİN BAŞ ERKAN BAŞ KARDEŞ Mİ?

Sosyal medya kullanıcısı Jahrein paylaşımında:

"Yarın kutlu bir gün. Bayram gibi. Akp'yi gönderiyoruz. Bu vesileyle kardeşler barışsın! Erkan Baş ve Hüseyin Baş barışsınlar. Bu kardeş husumetinin iki siyasi partinin yollarının ayrılmasına yol açtığını biliyor muydunuz? Adidas ve Puma gibi" dedi Bu paylaşım sonrası Hüseyin Baş Erkan Baş kardeş mi gündem oldu.

Hüseyin Baş ise "Bu konuyu biz Baş Baş'a hallederiz, siz karışmayın" paylaşımı ile konuya dahil oldu.

Hüseyin Ba ş, annesi Ayşe Baş, babası Haydar Baş'tır.

Erkan Baş, 14 Temmuz 1979'da Batı Berlin'de doğdu. Yugoslavya göçmeni Boşnak bir ailenin çocuğudur. Ailenin Yugoslavya'daki soyadı Jusovic Babası II. Dünya Savaşı sonrasında büyük iş gücü açığı yaşadığı için Türkiye, Yunanistan, Yugoslavya, Portekiz gibi ülkelerden çok sayıda "misafir işçi" alan Almanya'ya giden işçilerden olup, annesi bir dönem tekstil işçiliği yapmış bir ev kadınıdır. Erkan Baş ilkokula başladığında ailesi Türkiye'ye geldi. Baş, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Hüseyin Baş Erkan Baş Gündem Politika Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title