Haberler

Hazal Subaşı kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Hazal Subaşı hangi şarkıyı söyledi?

Güncelleme:

Uzun süredir TV8 ekranlarında yayınlanmayan O Ses Türkiye yarışmasını, her yıl bir klasik haline gelmiş olan yılbaşı programı ile izleyicinin karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.Ünlü oyuncu Hazal Subaşınında katılacağı programa ilgi büyük. Peki,Hazal Subaşı kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Hazal Subaşı hangi şarkıyı söyledi? İşte merak edilenler...

Yapımcılığını ünlü yapımcı Acun Ilıcalının üstlediği Fenomen şarkı yarışması O ses Türkiye her yıl olduğu gibi O Ses Yılbaşı'nda yarışacak ünlü isimler merak konusu oldu. Bu yıl ünlü oyuncu Hazal Subaşınını'da konuk olacağı O ses Türküye yılbaşı özel programının konukları gündem oldu. Peki, Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı hangi filmlerde oynadı? O ses Türkiye yılbaşı özel programında hangi ünlüler performans sergileyecek? Detaylar haberimizde...

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

1995'te İzmir'de hayata gözlerini açan güzel oyuncu Hazal Subaşı ilk olarak Elidor Miss Turkey 2016 da finalist olması ile tanınmıştır. İzmir Ekonomi Üniversitesinde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyan Hazal Subaşı'nın tek hedefi oyuncu olmaktı zira tiyatroya yeteneği vardı.

İlk olarak Adını Sen Koy dizisi seçmelerine katılan Hazal Subaşı bu seçmeler ile hayatının değişeceğinin farkında değildir. Adını Sen Koy ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Subaşı Bir Umut Yeter dizisinde kadın başrol olarak yer almış ama dizi tutmamıştır. Hazal Subaşı son olarak Trt1'in Halka dizisi kadrosunda yer almış ama bir kez daha başarıyı yakalayamamıştır. Son olarak Çukur dizisinde yer alan oyuncu performansıyla dikkat çekti.

HAZAL SUBAŞI HANGİ FİLMLEERDE OYNADI?

  • 2016-2018 Adını Sen Koy
  • 2018 Bir Umut Yeter
  • 2019 Halka
  • 2019-2021 Çukur

O SES TÜRKİYEDE HANGİ ÜNLÜLER PERFORMANS SERGİLEYECEK?

31 Aralık Cumartesi gecesi yılbaşı özel programı ile izleyicinin karşısına çıkacak olan O Ses Türkiye yarışmasında performans sergileyecek olan ünlü isimler belli oldu. Yapılan açıklamalara göre kadroya dahil edilen isimler, şu şekilde açıklandı:

Danla Bilic, Cemal Can Canseven, Hazal Subaşı, Kerem Alışık, Talat Bulut, Ebru Şahin, Alina Boz, Onur Buldu, Melis Sezen, Selin Şekerci, Cemre Baysel, Nilsu Berfin Aktaş, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin .Ünlü isimlerin performans sergileyecekleri yılbaşı gecesinde, Eser- Berfu Yenenler çifti de "Çift Terapisi" isimli oyunlarını sergileyecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

O Ses Türkiye Adını Sen Koy İzmir Gündem Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title