Haberler

Hazal Kaya Disney Plus paylaşımı nedir? Hazal Kaya Atatürk dizi yorumu ne?

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Disney Plus paylaşımı ve Atatürk dizisi hakkında ne düşündüğünü açıkladı. Kaya'nın bu konular hakkındaki görüşleri merak ediliyor. Daha fazla detay için haberin devamını okuyabilirsiniz.

Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını konu alan "Atatürk" isimli dizinin yayınlanacağı tarih merakla beklenirken, Disney Plus geçtiğimiz günlerde söz konusu yapımın platformlarında yayınlanmayacağını duyurdu. Disney Plus'ın bu kararı sosyal medyada büyük tepki çekti. Kullanıcılar tarafından ünlü isimlerin konuyla ilgili yorumları merak edilmektedir. Disney Plus'ın Atatürk dizisinin yayınlamaması hakkında bir yorum da ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan geldi. Hazal Kaya Disney Plus hakkında ne dedi, Atatürk dizi yorumu nedir? sorusu araştırılmaktadır. Peki, Hazal Kaya Disney Plus paylaşımı nedir? Hazal Kaya Atatürk dizi yorumu ne? Detaylar haberimizde...

DİSNEY PLUS OLAYI NEDİR?

Geçtiğimiz sene Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus platformu, ses getiren bir karara imza attı. Daha önce 2023 yılı içerisinde Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı "Atatürk" dizisini yayınlayacağını açıklayan Disney Plus, bu kararından vazgeçti. Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir kararla yerli içeriklerini kaldıran platform, "Atatürk" dizisinin bu kararın dışında olduğunu söylese de öyle olmadı. Dizinin önce Fox Tv ekranlarında ardından sinema salonlarında izleyicisiyle buluşacağı belirtilirken, iptal kararının Ermeni lobisinin baskılarıyla alındığı iddiaları ortaya atıldı.

RTÜK İNCELEME BAŞLATTI!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin "Atatürk" isimli dizinin yayından kaldırılmasının ardından Disney+ platformu için inceleme başlatılmasına karar verildiğini açıkladı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Disney+ isimli dijital medya hizmet sağlayıcının yerli içerik olan 'Atatürk' dizisini platformunda yayınlamama kararı aldığına dair kamuoyuna yansıyan bilgilerden hareketle kuruluşun savunmasının alınmasına ve inceleme başlatılmasına karar verilmiştir. Türkiye Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk en önemli toplumsal değerimizdir. Basına yansıyan Ermeni lobisi müdahalesi iddiaları titizlikle araştırılmaktadır. Kamuoyuna saygılarımla duyuruyorum" ifadelerine yer verdi.

HAZAL KAYA DİSNEY PLUS ATATÜRK DİZİSİNE NE DEDİ?

Pazartesi günü Melike Şahin'in konserinde görüntülenen Hazal Kaya, Disney Plus'ın 29 Ekim'de yayınlanacağını duyurduğu Atatürk dizisini rafa kaldırma kararıyla ilgili "Nerede, nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum" dedi. Sözlerinden dolayı tepki çeken oyuncu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak konuyla ilgili pek bilgisinin olmadığını ve Atatürkçülüğünü tartışmaya açmayacağını söyledi.

Hazal Kaya Disney Plus paylaşımı nedir? Hazal Kaya Atatürk dizi yorumu ne?

HAZAL KAYA ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Kısa sürede sözleriyle gündeme gelen ve eleştirilerin hedefi olan Hazal Kaya, Instagram hesabından uzun bir açıklama yaptı. Yanlış anlaşıldığını belirten oyuncu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Pazartesi akşamı Melike Şahin konseri öncesi röportaj yapmak isteyen basın mensubu arkadaşlarım kırmayıp kısaca sorularını yanıtlamaya çalıştım, Atatürk Filmine dair görüşlerimi de sordular, ben de kendilerine konuya dair bir bilgim olmadığını ilettim. Konuya dair bilgim yok dememdeki kastımın herkesçe anlaşıldığını düşünmüştüm ama görüyorum ki derdimi yeterince anlatamamışım."

Kariyerim boyunca hiçbir zaman şunu dersem şuradan ambargo yerim gibi kaygılarım olmadı zaten o ambargolardan da nasibimi yeterince aldım. Bu bağlamda Disney'in yanımda ya da karşımda olmasının benim için hiçbir önemi yok. Atatürkçülüğümü kimsenin tartışmasına açmayacağım gibi ispata muhtaç da görmüyorum. Benim için Atatürkçülük sosyal medya baskısıyla genele göre hizalanma ve hoşa gidecek bir şeyler söyleme mecburiyeti değil. Aklı hür, vicdanı hür, irfani hür nesiller yetiştirmek için gerekli olan bazen de gerçekliğini bilmediğimiz şeyler hakkında sadece bilmiyorum diyebilmektir, tavsiye ederim."

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Disney Plus Hazal Kaya Dizi 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title