Haberler

Hanife İzdivaça Geri mi Döndü?

Güncelleme:

Hanife Zuhal Topal'ın programına geri mi döndü? Hanife ekranlara veda ettiğini açıklamıştı. Ancak Hanife dün Zuhal Topal'ın programına geri döndü.

Hanife, Zuhal Topal'ın programına veda ettiğini açıklamıştı. Ancak Hanife programa geri döndü. Sürpriz bir karara imza atarak ekranlara veda ettiğini açıklayan gelin adayı Hanife, bir hafta dayanabildi. Hanife'nin reytingler düşünce programa geri döndürüldüğü konuşuluyor. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programının müzmin gelin adaylarından Hanife, sürpriz bir karara imza atmış ve ekranlara veda ettiğini duyurmuştu. Ancak programın dün yayınlanan bölümünde canlı yayına çıkan Hanife "Kafamı dinledim ve döndüm" diyerek büyük bir sürprize imza attı.

REYTİNGLER DÜŞTÜ

Medya kulislerinde dolaşan iddiaya göre; Hanife'nin gitmesinin ardından programın reytingleri bir hayli düştü. Bunun için harekete geçen Zuhal Topal'ın ekibinin Hanife'yi ikna ederek programa döndürdüğü konuşuluyor.

HANİFE'NİN HAYRANLARINA SÜRPRİZİ OLABİLİR

Uzun süredir izdivaç programlarında boy göstermesine rağmen bir türlü kısmetini bulamayan müzmin gelin adayı Hanife, birkaç gündür yoktu ekranda. Gerek sosyal medyada, gerekse internet sitelerinde Hanifenin akıbetiyle ilgili birçok iddia ortaya atıldı.

"YORUMLAR BENİ VE AİLEMİ ÜZÜYOR"

Çok geçmeden "kara haber" geldi Hanife'den… Karşısına çıkan taliplerin hiçbirini beğenmemesiyle ünlü Hanife, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla artık izdivaç programlarına katılmayacağını söyledi. Hanife Gürdal'ın açıklaması şöyle:

Artık sağlığım iyi olmadığı için programa ilerleyen zamanda da devam etmeyeceğim. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor. Bu sebepten çok yakında sosyal medya hesabımı da kapatacağım. Fenomen gelin adayı Hanife Milliyet magazin yazarı Ali Eyüboğlu'nun da gündemindeydi.

"BENİ YENİ HESABIMDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ"

Eyüpoğlu Hanife'nin yeni aldığı sürpriz kararı bugünkü köşesinde böyle duyurdu: Hesabı gizli olmasına rağmen Instagram'da 465 bin takipçisi olan Hanife'nin haberini kullanan sitelerdeki yorumlara baktım. Her Hanife haberinin altında bir sürü yorum… Hanife için vakit ayırıp, haberinin altına yorum yazanların, izdivaç programlarını izleyenlere kızmasına ne demeli?

Hanife, söylediği gibi yaptı, o hesabını kapattı, ama "Sil baştan başlamak gerek bazen" diyerek kendine yeni bir hesap açtı ve eskisine şu notu yazdı: "Bu hesabımı artık kullanmıyorum. Beni yeni hesabımdan takip edebilirsiniz canlarım." Hanife fanlarının karalar bağlamasına gerek yok. "Müzmin gelin adayı" Hanife, kendine "yeni bir sayfa" açtığına göre vardır size bir sürprizi.

HANİFE BAŞKA KANALA MI TRANSFER OLUYOR?

Birkaç gündür ekranlara çıkmayan gelin adayı Hanife'nin nerede olduğu konuşuluyordu. İzdivaç programıyla tanınan gelin adayı Hanife, başka bir kanala transfer olacağı iddialarına cevap verdi. Yıllardır izdivaçlarda boy göstermesine rağmen bir türlü kısmetini bulamayan gelin adayı Hanife, birkaç gündür ekranlara çıkmıyordu.

GELİN ADAYI HANİFE'YE NE OLDU?

Gerek sosyal medyada, gerekse bazı internet sitelerinde Hanife'nin başka kanala transfer olduğu iddiaları atıldı. Çok geçmeden Hanife'den yanıt geldi.

"OLUMSUZ YORUMLAR BENİ VE AİLEMİ ÜZÜYOR?

Karşısına çıkan taliplerin hiçbirini beğenmemesiyle oldukça çok eleştiri de alan Hanife, şöyle bir açıklama yaptı. Başka bir yere transfer olmak için programdan ayrılmadığını vurgulayan Hanife Gürdal'ın açıklaması şöyle:

"Artık sağlığım iyi olmadığı için programa ilerleyen zamanda da devam etmeyeceğim. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor. Bu sebepten çok yakında sosyal medya hesabımı da kapatacağım."

"HANİFE SÖYLEDİĞİ GİBİ YAPTI"

Fenomen gelin adayı Hanife, Milliyet magazin yazarı Ali Eyüboğlu'nun da gündemindeydi. Eyüpoğlu Hanife'nin yeni aldığı sürpriz kararı bugünkü köşesinde böyle duyurdu:

"Hesabı gizli olmasına rağmen Instagram'da 465 bin takipçisi olan Hanife'nin haberini kullanan sitelerdeki yorumlara baktım. Her Hanife haberinin altında bir sürü yorum… Hanife için vakit ayırıp, haberinin altına yorum yazanların, izdivaç programlarını izleyenlere kızmasına ne demeli? Hanife, söylediği gibi yaptı, o hesabını kapattı, ama "Sil baştan başlamak gerek bazen" diyerek kendine yeni bir hesap açtı ve eskisine şu notu yazdı: "Bu hesabımı artık kullanmıyorum. Beni yeni hesabımdan takip edebilirsiniz canlarım."




Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ali Eyüboğlu Zuhal Topal Instagram Milliyet Gündem Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title