Haberler

Hamdi Alkan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Ünlü komedyen oyuncu Hamdi Alkan, yer aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra yönetmen kişiliği ile de sıkça gündeme geliyor. Son dönemde ise kızı Zeynep Alkan ve eşi Selen Görgüzel isimleri basında yer alıyor. Peki, Hamdi Alkan kimdir?

Hamdi Alkan eşi kim? Zeynep Alkan kimdir? Arka Sıradakiler dizisinin yönetmenliğini de üstlenen Hamdi Alkan yeni filmi Kırk Yalan ile beyazperdede yer alacak. Hamdi Alkan nereli, kaç yaşında? Hamdi Alkan filmleri ve dizileri haberimizde...

HAMDİ ALKAN KİMDİR?

Başarılı oyuncu Alkan, 15 Temmuz 1967 tarihinde Antakya'da dünyaya geldi. Biri kız, beşi erkek 6 kardeşin en küçüğü olan Alkan'ın babası emekli memur, annesi ev hanımıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Antakya'da tamamladı. Daha sonra İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliği bölümünde okudu. Yıldız Teknik Üniversitesinde tiyatro bölümünde tiyatro hocalığı, genel sanat yönetmenliği yapıyor.

Hamdi Alkan kimdir, nereli, kaç yaşında?Hamdi Alkan ile kızı Zeynep Alkan

İLK ÇOCUK MİZAH PROGRAMINI YAPTI

1990'lı yıllarda TRT'de başlayan "3 aşağı 5 yukarı" adlı programla TV dünyasına adım atan Alkan, Gafur Hüner ve Yalçın Menteş'le çalıştı. TRT'de ve birçok özel kanalda skeçler ve komedi programları düzenledi. Televizyonlarda spor programlarına Öz Ofsayt'la başladı. Daha sonra "Reyting Reyting" sonrasında" Reyting Hamdi" ve "Hamdi Alkan TV" programlarıyla yoluna devam etti. TV'deki ilk çocuk mizah programı olan "Yumurcak TV"yi yaptı. 2001 yılında "Şellale" adlı filmde konuk oyuncu olarak oynadı. 2004 yılında Show TV'de Türkiye'nin Yıldızları yarışmasını yaptı.

Hamdi Alkan kimdir, nereli, kaç yaşında?

2007 yılında yönetmenliğini yaptığı "Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım" filmini ortaya koydu. Yine yönetmenliğini yaptığı "Dersimiz Atatürk" sinema filmi büyük başarı yakaladı.

CANAN HOŞGÖR İLE İKİ KEZ EVLENDİ

Hamdi Alkan, 1989 yılında Canan Hoşgör ile evlendi. Bu evlilikten 1998 yılında Zeynep ve 2007 yılında da Ayşe dünyaya geldi. Hamdi Alkan, 1999 yılında Canan Hoşhör'den boşandı ve 2006 yılında tekrar evlendiler. 2012 yılının Mart ayında tekrar boşandılar. Alkan, 24 Nisan 2014 tarihinde Selen Görgüzel ile Roma'da nikah masasına oturdu.

Hamdi Alkan kimdir, nereli, kaç yaşında?Selen Görgüzel Alkan ve Hamdi Alkan

FİLMLERİ - DİZİLERİ

2012 - İsmail Baki Tv (Tv Programı)

2012 - Yol Ayrımı (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi) (2. Bölüm)

2012 - 2013 - Muhteşem Yüzyıl (Şeyh Yahya Efendi)(TV Dizisi)

2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi)

2006 - Güldünya (TV Dizisi)

2006 - 2007 - Ezo Gelin (TV Dizisi)

2006 - Emret Komutanım: Şah Mat (Pehlivan) (Sinema Filmi)

2006 - Anadolu Kaplanı (Rafet) (TV Dizisi)

2004 - Afacanlar Kampı

2004 - En İyi Arkadaşım (Cino) (TV Dizisi)

2004 - Cennet Mahallesi (Pavarotti) (TV Dizisi)

2003 - Okul (Milli Eğitim Müfettişi) (Sinema Filmi)

2003 - Neredesin Firuze (Hoca) (Sinema Filmi)

2003 - Hayat Bilgisi (TV Dizisi) 2003

2002 - Reyting Hamdi (Hamdi-Gazman-Yarmagül) (TV Dizisi)

2002 - En Son Babalar Duyar (TV Dizisi)

2001 - Şellale (Sarhoş) (Sinema Filmi)

1995 - Şark Kahvesi (TV Dizisi)

1994 - İnce İnce Yasemince (TV Dizisi)

1992 - Üç Aşağı Beş Yukarı (TV Dizisi)

1991 - Yeniden Doğuş Zamanı (Sinema Filmi)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Zeynep Alkan Hamdi Alkan Haberler

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title