Haberler

Halk Tv konuğu Filiz Saraç kimdir? Filiz Saraç kaç yaşında, nereli? Filiz Saraç biyografisi!

Güncelleme:

Halk Tv'de hafta içi her gün yayınlanan, İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç oldu. Halk Tv konuğu Filiz Saraç kimdir ve Filiz Saraç kaç yaşında, nereli olduğu merak ediliyor. Peki, Halk Tv konuğu Filiz Saraç kimdir? Filiz Saraç kaç yaşında, nereli?

İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının bugünkü konuğu İstanbul Barosu Başkanı Filiz Saraç oldu. Birçok konu hakkında yorumlarda bulunan Filiz Saraç kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Filiz Saraç kaç yaşında, nereli, kimdir soruları araştırılıyor. Halk Tv konuğu Filiz Saraç kimdir? Filiz Saraç kaç yaşında, nereli? Filiz Saraç biyografisi! Detaylar haberimizdedir…

FİLİZ SARAÇ KİMDİR?

Filiz Saraç 1 Mayıs 1968 yılında Trabzon'da doğdu. Avukat olan Filiz Saraç, 1988 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Yüksek lisansını Kamu Hukuku branşında yapmıştır. 32 senedir avukatlık yapan Filiz Saraç, İngiltere'de MBA işletme hazırlık eğitimini tamamlamıştır.

Filiz Saraç doğum tarihi : 1 Mayıs 1968

Filiz Saraç kaç yaşında : 54 yaşında

Filiz Saraç nereli : Trabzon

Filiz Saraç mesleği ne : Avukat, İstanbul Barosu Başkanı

1996 yılında İstanbul Barosu Yönetim Kurulu'na seçilen Avukat Saraç, görevinden istifa ederek Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu'nun kuruluşunda görev aldı. Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu'nun Baro Genel Kurulu seçimlerini kazandığı ilk seçim olan 2002 yılından 2004 yılına kadar, Baro Yönetim Kurulu'nda Genel Sekreterlik yaptı. Ayrıca çeşitli dönemlerde Türkiye Barolar Birliği Delegesi olarak seçilmiştir. TBB Eğitim Danışma Kurulu Üyeliği yapmıştır. Avukat Filiz Saraç çok sayıda ulusal ve uluslararası etkinlikte konuşmacı olarak yer almıştır. 8 Mart 2020'de; 1924 yılında kurulan ve 80 şubesi bulunan 'Türk Kadınlar Birliği' tarafından "Toplumda Hukukun Üstünlüğü ve Hak Arama Bilincine Katkıları" nedeni ile Ödüle layık görülmüştür.

Filiz Saraç 23 Ekim 2022 Pazar günü İstanbul Barosu başkanı seçilmiştir.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

İstanbul Baro Başkanlığı Filiz Saraç Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title