Haberler

Hakim Ziyech ne zaman, saat kaçta gelecek? Hakim Ziyech uçak kodu belli mi (Flightradar24 kodu ne)?

Güncelleme:

Galatasaray, Chelsea'nin 30 yaşındaki yıldız oyuncusu Hakim Ziyech'i kadrosuna katıyor. Sporseverlerin yakından takip etiği gelişme hakkında detaylar araştırılıyor. Peki, Hakim Ziyech uçak kodu beli mi? Hakim Ziyech ne zaman, saat kaçta gelecek?

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında Hakim Ziyech transferiyle ilgili bilgiler aktardı. Transfere ilişkin detaylar paylaşıldı. Peki, Hakim Ziyech ne zaman, saat kaçta gelecek? Hakim Ziyech uçak kodu beli mi?

HAKİM ZİYECH NE ZAMAN, SAAT KAÇTA GELECEK?

Yakup Çınar "Hakim Ziyech, Londra'da sağlık kontrolünden geçti. Herhangi bir problem yok." Dedi."Yarın ya da Cuma günü İstanbul'da olması bekleniyor." diyerek sözlerine devam eden muhabir, "Oyuncuya bonservis ücreti ödenmeyecek ve yıllık 3.5 milyon Euro civarı maaş ödenecek." dedi.

Hakim Ziyech'in, gecenin ilerleyen saatlerinde İstanbul'da olacağı ifade ediliyor.

HAKİM ZİYECH UÇAK KODU NE?

Hakim Ziyech CL30 uçak kodu ile uçuş yapıyor.

Canlı takip için TIKLAYINIZ

ZİYECH İSTABUL'DA

Icardi ve Zaha'yı kadrosuna katan Galatasaray bir bomba daha patlatıyor. Sarı-kırmızılılar, Chelsea forması giyen Hakim Ziyech'i İstanbul'a getirdi.

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Galatasaray, Hakim Ziyech transferinde mutlu sona çok yakın. Sarı-kırmızılılar, İstanbul'a getirdiği Faslı yıldızı sağlık kontrolünden geçirecek. Herhangi bir soruna rastlanmaması durumunda Ziyech ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak.

ZIYECH'İN MALİYETİ

Transfer için Galatasaray, Chelsea'ye 1 milyon euro ödeyecek.Ziyech ise sarı-kırmızılılardan, 4.5 milyon euro maaş alacak

HAKİM ZİYECH KİMDİR, MEVKİSİ NE, KAÇ YAŞINDA?

Doğum: 19 Mart 1993 (30 yaşında), Dronten, Hollanda

Hakim Ziyech (d. 19 Mart 1993), Premier League ekiplerinden Chelsea takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Hollanda doğumlu Faslı millî futbolcudur.

SC Heerenveen

Ziyech 2004 yılında Heerenveen / FC Emmen futbol akademisine katıldı. 2 Ağustos 2012 tarihinde, Heerenveen adına ilk maçına 2012-13 UEFA Avrupa Ligi üçüncü eleme turunda Rapid Bucure?ti karşısında çıktı. 10 gün sonra Eredivisie'de ilk maçına NEC karşısında çıktı. Maç 2-0 mağlubiyet ile sonuçlandı.

FC Twente

17 Ağustos 2014 tarihinde, Ziyech'in Twente ile dört yıllık sözleşme imzaladığı duyuruldu.

AFC Ajax

30 Ağustos 2016 tarihinde 11 Milyon Euro karşılığında AFC Ajax ile beş senelik sözleşme imzaladı.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Hakim Ziyech Galatasaray Chelsea Hakim Gündem Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title