Haberler

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel kimdir? Filiz Ceritoğlu Sengel hayatı ve biyografisi!

Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Filiz Ceritoğlu Sengel izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Filiz Ceritoğlu Sengel kaç yaşında, nereli? Filiz Ceritoğlu Sengel hayatı ve biyografisi! Filiz Ceritoğlu Sengel kimdir?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatleri çeken Filiz Ceritoğlu Sengel hakkında araştırmalar yapılıyor. Filiz Ceritoğlu Sengel kimdir? Filiz Ceritoğlu Sengel kaç yaşında, nereli? Filiz Ceritoğlu Sengel hayatı ve biyografisi!

FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL KİMDİR?

Filiz Ceritoğlu Sengel 1981 yılında İzmir'de doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Selçuk'ta tamamlayan Filiz Ceritoğlu Sengel 1999 yılında girdiği Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Tezli ÖzelHukuk Lisansını tamamlayıptez konusu olanFikir ve Sanat Eserleri Hukukunda uzmanlaştı. ArdındanMarka ve Patent vekilliği sınavlarında başarı elde ederek; Marka ve Patent Vekilliği yapmaya hak kazandı.

İstanbul'da avukatlık stajını tamamlayan Filiz Ceritoğlu Sengel mesleki tecrübe kazandıktan sonra 2007 yılında Selçuk'a gelerek kendi hukuk bürosunu açtı. 2009 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde CHP Selçuk Belediye Meclis üyesi olarak seçilen Sengel 2009-2014 yılları arasında Hukuk Komisyonu, AB Uyum Komisyonu, Eğitim Kültür ve Spor Komisyonu üyelikleri, Encümen Üyeliği ve Divan Katipliği görevlerini üstlendi.2010 yılında kurucu başkanı olduğu Sürekli Eğitimi ve Kişisel Gelişimi Destekleme Derneği'nin halen daha mevcut başkanı olan Sengel bu dernek aracılığıyla toplumsal eğitimi esas alan çalışmalar içerisinde yer almaktadır.

2014 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir ve Selçuk Meclis üyesi görevlerini yürüten Sengel 2014- 2019 yılları arasında CHP Grup Başkanvekilliği İzmir Büyükşehir Meclisinde Denetim Komisyon Üyeliği, Hukuk Komisyonu Üyeliği ve Divan Katipliği görevlerini ifa etmiştir. Sengel aynı tarihler içerisinde Selçuk Belediye Meclisi'nde Hukuk Komisyon Başkanlığı, İmar Komisyon Üyeliği, Spor, Eğitim ve Kültür Komisyonu üyeliği Kadın Erkek Eşitliği Komisyon Başkanlığı görevlerini de yürütmüştür. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde CHP Selçuk Belediye Başkanı Adayı olan Sengel seçim sonrası Selçuk'un ilk kadın belediye başkanı olmaya hak kazandı.

Filiz Ceritoğlu Sengel'in"Fikir ve Sanat Eserleri Hukukunda Mimari Eserler" ve "Fikir ve Sanat Eserlerinde İntihal ve Esinlenme" isimlerinde iki kitabı bulunmaktadır.

2007 yılından bu yana Vasıf Gökhan Sengel ile evli olan Filiz Ceritoğlu Sengel bir kız çocuğu annesidir. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Filiz Ceritoğlu Sengel Gündem Güncel Haberler

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title