Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 7 Temmuz 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Rusya-Ukrayna savaşı haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, zam haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 7 Temmuz 2022 Perşembe gelişmelerini Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

7 TEMMUZ 2022 PERŞEMBE TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN GELİŞMELER!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

POLEMİK BÜYÜYOR! BAKAN KOCA'YA CEVAP VEREN KILIÇDAROĞLU, MECLİS'E BİR DE ÇAĞRI YAPTI

Konya Şehir Hastanesi'nde doktor Ekrem Karakaya'nın silahla öldürülmesinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Sağlık Bakanı Koca arasında başlayan polemik büyüyor. Bakan Koca'nın, "Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?" sözlerine üstü kapalı yanıt veren Kılıçdaroğlu, bir de Meclis'e çağrıda bulunarak, "Şiddetle mücadele kanununu çıkarmak üzere, yüce Meclisimizi olağanüstü toplantıya davet ediyorum. "Üzgün görünmek" yerine, eğer gerçekten üzgünseniz, gelin bu meseleyi derhal halledelim" dedi.

Konya Şehir Hastanesi'nde Hacı Mehmet Akçay (39), 7 Haziran günü kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde anjiyo ameliyatı sonrası yaşamını yitiren annesi Kezban Akçay'ın (58) ölümünden sorumlu tuttuğu kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'yı tabancayla vurarak öldürdü. Akçay ardından, silahın namlusunu başına dayayıp tetiği çekerek intihar etti.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 7 Temmuz 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

İNGİLTERE'DE 50'YE YAKIN HÜKÜMET GÖREVLİSİNİN İSTİFASI SONRASI BAŞBAKAN BORİS JOHNSON DA GÖREVİNİ BIRAKTI

İngiltere'de Sağlık ve Maliye bakanları ile 50'ye yakın hükümet görevlisinin istifası ile başlayan siyasi kriz büyüyor. Görevi bırakması yönünde çağrılar yapılan Başbakan Boris Johnson, kameralar karşısına geçerek istifa ettiğini açıkladı. Johnson, "Yeni lider gelene kadar görevimin başındayım" dedi.

İngiltere'de son bir haftada yaşanan istifalar siyasi krize neden oldu. Önceki akşam Maliye ve Sağlık Bakanı'nın istifa etmesinin ardından dün de 50'ye yakın hükümet yetkilisi görevini bıraktı. Yaşananlar sonrasında Başbakan Boris Johnson da istifa baskılarıyla karşı karşıya kaldı.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 7 Temmuz 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

ELON MUSK'IN KENDİ ŞİRKETİNDE ÇALIŞAN BİR YÖNETİCİDEN İKİZ ÇOCUKLARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Son günlerde Twitter'ı satın almasıyla gündeme gelen Elon Musk bu sefer çok farklı bir konu ile gündeme geldi. Gün yüzüne çıkan belgelerde Musk'ın 2021 yılında kendi şirketinde çalışan bir yöneticiden ikiz çocukları olduğu belirtildi.

ABD'nin en önemli basın kuruluşlarından Business Insider, geçtiğimiz yılın Kasım ayında hazırlanan bazı mahkeme yazışmaları ve belgelere ulaşarak Elon Musk'ın 2021 yılında kendi şirketinde çalışan üst düzey bir yöneticiyle çocuk yaptığını ortaya çıkardı.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 7 Temmuz 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

MANCHESTER UNITED DEFTERİNİ KAPATTI! RONALDO, 4 DÜNYA DEVİNDEN BİRİNE İMZA ATACAK

Juventus ile yollarını ayırıp eski takımı Manchester United'a imza atan süper yıldız Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği gerekçesiyle takımdan ayrılmak istiyor. Ronaldo ile ilgilendiği öne sürülen kulüpler ise Sporting, Chelsea, Barcelona ve Bayern Münih.

Süper yıldız Cristiano Ronaldo büyük umutlarla geldiği Manchester United ile yollarını ayırıyor. Sezon öncesi kampa "Ailevi" sebeplerden ötürü katılmayan Ronaldo'nun United defterini kapattığı ve yeni seçenekleri değerlendirdiği öğrenildi.

Haberler.com ; Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title