Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 4 Temmuz 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Rusya-Ukrayna savaşı haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, zam haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 4 Temmuz 2022 Pazartesi gelişmelerini Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

4 TEMMUZ 2022 PAZARTESİ TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN GELİŞMELER!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

BAKAN BİLGİN'DEN MİLYONLARCA EYT'LİYİ HEYECANLANDIRAN SÖZLER: YIL SONUNA KADAR ÇÖZECEĞİZ

Konuk olduğu canlı yayında gündeme ilişkin soruları cevaplandıran Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Emekçiler endişe etmesinler, EYT dosyası masamızda. Yıl sonuna kadar EYT dosyasını çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 24 TV'de TürkMedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel'in sorularını cevaplandırdı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) meselesinin de masalarında olduğunu belirten Bakan Bilgin, "Türkiye'nin emekçileri endişe etmesinler. Türkiye'nin her bir sorunu önümüzde çözülmesi gereken bir dosya olarak duruyor. Bu yılın sonuna kadar bu yolda önümüzde olan bütün dosyaları çözeceğiz. Alternatif çözüm önerilerine çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 4 Temmuz 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

BAKAN NEBATİ'DEN ENFLASYON AÇIKLAMASI! İŞTE HAZİRAN AYINDAKİ ARTIŞIN NEDENİ

Enflasyon haziran ayında yüzde 4,95 arttı, yıllık bazda yüzde 78,62 oldu. Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Finansal piyasalarda istikrarı artırmaya yönelik attığımız adımlara rağmen başta enerji ve tarım ürünleri olmak üzere küresel emtia fiyatlarındaki yüksek artışların devam etmesi, ülkemizde de Haziran ayında enflasyonun yüzde 4,95 gerçekleşmesinde etkili olmuştur." dedi.

Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre enflasyon geçtiğimiz ay yüzde 4,95 artarken, yıllık bazda yüzde 78,62'ye çıktı. Böylece yıllık enflasyon son 20 yılın zirvesine çıktı.

KONSERDE YÜREKLER AĞZA GELDİ! GENÇ RAPÇİ, SAHNEDEN YERE DÜŞTÜ

Her sene Londra'da düzenlenen Wireless festivaline katılan Amerikalı rap sanatçısı Playboi Carti, sahnede şarkı söylediği sırada platformdan düşerek yürekleri ağza getirdi.

Dünyaca ünlü rapçi Playboi Carti, her yıl düzenlenen müzik festivali Wireles Festivali'nde sahneye çıktı. Sahnede müziğin ritmine kapılan rapçi, geri geri koştuğu sırada yere düştü.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 4 Temmuz 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

SAHNENİN UZUNLUĞUNU HESAPLAYAMADI

Binlerce kişinin önünde sevilen şarkılarını okuyan genç rapçi, sahnede geriye koşarken platformdan düştü. Carti'nin düştüğü anlarda yürekler ağza gelirken görevliler şarkıcının yardımına koştu. Aldırış etmeyen rapçi ise düştüğü yerden hızla kalkarak konserine devam etti. Carti'nin düştüğü anlara ait görüntüler kısa süre sonra sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya kullanıcıları, "Carti, sahnenin ne kadar büyük olduğunu düşündü?" ve "Carti sahnenin uzunluğunu küçümsedi" gibi yorumlar yaparak rapçiyle dalga geçti.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 4 Temmuz 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

SÖZLEŞMESİNDEKİ ÖZEL MADDE ORTAYA ÇIKTI! ARDA GÜLER YOK PAHASINA FENERBAHÇE'DEN AYRILABİLİR

Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler'in kontratındaki özel madde ortaya çıktı. 17 yaşındaki futbolcunun bir sezonda en 1500 dakika A Takım'da oynama zorunluluğunun bulunduğu öne sürüldü. Arda'nın bu süreden az forma giymesi durumunda 5 milyon euroya serbest kalabileceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Arda Güler ile imzaladığı 3 yıllık sözleşmenin detayları belli oldu. 17 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde yer alan özel bir madde ise dikkat çekti.

Haberler.com ; Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title