Haberler

Gün Başlıyor programı sunucuları neden değişti? Esra Toptaş, Kadir Kaymakçı neden yok?

Güncelleme:

Habertürk ekranlarında her sabah yayınlanan Gün Başlıyor programının sevilen sunucularını ekranlarda göremeyen izleyiciler Gün Başlıyor programı sunucuları neden değişti? Esra Toptaş, Kadir Kaymakçı neden yok? sorularını araştırdı.

Gün Başlıyor programının sevilen ikilisi ekranlarda yer almayınca Gün Başlıyor programı sunucuları neden değişti? Esra Toptaş, Kadir Kaymakçı neden yok? soruları aratıldı. İşte detaylar...

GÜN BAŞLIYOR PROGRAMI SUNUCULARI NEDEN DEĞİŞTİ?

Habertürk ekranlarında yayınlanan Gün Başlıyor programında yer alan Esra Toptaş ve Kadir Kaymakçı'nın neden ekranlarda yer almadığı merak edildi. Güncel olarak programda Ela Rümeysa Cebeci sunuculuk yapmaktadır.

Esra Toptaş, Gün Başlıyor'da sunuculuk yapmayacağını şöyle açıkladı:

Gün Başlıyor programı sunucuları neden değişti? Esra Toptaş, Kadir Kaymakçı neden yok?

Kadir Kaymakçı'nın paylaşımı ise şöyle oldu:

Gün Başlıyor programı sunucuları neden değişti? Esra Toptaş, Kadir Kaymakçı neden yok?

ELA RÜMEYSA CEBECİ KİMDİR?

Doğum tarihi: 31 Mayıs 1988

Boyu : 172 cm

Ünlü sunucu Ela Rümeysa Cebeci 31 Mayıs 1988'de İstanbul'da doğmuştur. Ekranlarına çıkmadan önce 2011'li yıllarda İstanbul FM radyolarında yaptığı programla tanındı.

Gün Başlıyor programı sunucuları neden değişti? Esra Toptaş, Kadir Kaymakçı neden yok?

TRT 1 ekranlarında muhabir olarak göreve başlayan Ela Rumeysa Cebeci, bir yandan da oyunculuk kariyerini başlamıştır. İlk rol aldığı dizi 2011 yılında Kanıt isimli dizidir. Aynı yıl Nuri adlı dizide de yer alan Cebeci, 2012 yılında Fetih 1453 filmi ve son olarak Şevkat Yerimdar adlı dizide rol alarak oyunculuk kariyerini sürdürmüştür.

Ela Rumeysa Cebeci Eğitim Hayatı

• Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Görevlisi

• Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans

• Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Akademisi

• Bahçeşehir ve Yeditepe Üniversitesi İletişim Bölümü

ELA RÜMEYSA CEBECİ INTAGRAM HESABI NE?

Ela Rümeysa Cebeci "elarumeysacebeci" hesabından paylaşımlar yapmaktadır.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Kadir Kaymakçı Habertürk 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title