Haberler

Gülsüm Khalilova kimdir? Gülsüm Khalilova kaç yaşında, nereli? Gülsüm Khalilova Twitter hesabı!

Güncelleme:

Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat tarihinde başlayan savaşla ilgili yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Gülsüm Khalilova'nın hayatı merak konusu oldu. Kullanıcılar, gazeteci Gülsüm Khalilova'nın hayatını araştırmakta. Peki, Gülsüm Khalilova kimdir? Gülsüm Khalilova kaç yaşında, nereli? Gülsüm Khalilova Twitter hesabı!

Gazeteci Gülsüm Khalilova, Rusya'nın Ukrayna'ya olan işgalinde yaşanan son durumları aktarmak için kamera karşısına geçerek paylaştığı videolarla gündeme gelmişti. Rusya ile Ukrayna arasında savaşla ilgili yaptığı paylaşımlarla adını duyuran Gülsüm Khalilova'nın hayatı merak konusu oldu. Kullanıcılar, gazeteci Gülsüm Khalilova'nın hayatını araştırmakta.Peki, Gülsüm Khalilova kimdir? Gülsüm Khalilova kaç yaşında, nereli? Gülsüm Khalilova Twitter hesabı! Detaylar haberimizde...

GÜLSÜM KHALİLOVA KİMDİR?

Kırım Tatarlarından olan Gülsüm Khalilova, Kiev'de yaşıyor. Konuğu olduğu bir programda ailesi hakkında bilgi veren Khalilova, anne ve babasının Özbekistan'da yaşadığını söylemişti. 7 yıldır Rus işgali altındaki anavatanı Kırım ile ilgili yayınlanan yapan Gülsüm Khalilova bir süre ATR kanalı muhabiri olarak görev aldı. ATR'nin kapanması sonrasında tüm yayınlarını kendi hesabı üzerinden gerçekleştirmeye başlayan Gülsüm Khalilova, Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline yönelik haberleriyle gündeme geldi.

GÜLSÜM KHALİLOVA TWİTTER HESABI!

Gülsüm Khalilova'nın, @KhalilovaGulsum kullanıcı adıyla 478 bin takipçisi bulunmaktadır.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Gülsüm Khalilova Ukrayna Rusya Kiev Gündem Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

gunay yanug:

putinin emri ile türkiyede tutuklanan türk kırım milliyetcisi. bize yazıklar olsun

4
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title