Haberler

Gözaltına alınan YouTuber Furkan Yaman kimdir?

Güncelleme:

Furkan Yaman, Liverpool-Chelsea maçının 14. dakikasında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz ile birlikte gözaltına alınan isimlerden biri olduğu öğrenildi. Bu haber üzerine internette Furkan Yaman kimdir diye aranmaya başladı. Peki, YouTuber Furkan Yaman kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

Deli Mi Ne ismiyle bilinen YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın Liverpool- Chelsea maçında sahaya izinsiz girmesinin ardından karakola götürüldü. Edindiğimiz bilgiye göre Unlost lakaplı Cantuğ Özsoy, Furkan Yaman, Emre Durmuş gibi Youtube'lar da gözaltına alındı. Bunun üzerine internette Furkan Yaman kimdir diye araştırılmaya başlandı. Peki, YouTuber Furkan Yaman kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

FURKAN YAMAN KİMDİR?

Furkan Yaman, 1999 yılında Ankara'da doğdu. Dört kardeşin en küçüğü ve evin tek erkek çocuğu olan Yaman, 2015'ten bu yana video paylaşımları yapıyor. YouTube'da oyun ve eğlence videoları hazırlayan Furkan Yaman, videolarından kazandığı parayla ticarete atılarak ünlü bir hamburger firması açtı.

Gözaltına alınan Furkan Yaman'ın 3 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Furkan Yaman Liverpool Chelsea Gündem Magazin Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (4)

FIRTINA 61:

Bunlar kim ya? hangi dünyada yaşıyorlar da biz bu sahaya girmeyle isimlerini duyduk. Organize işler bunlar, kesin hepsine cezayı akılları başlarına gelsin. Bu ülkeye ihanet edenlerin gözünün yaşına bakmayacaksın. . . Hepsinin sayfası kapatılsın. Belki normal insanlar gibi düşünmeyi öğrenirler.

1
2
yanıtYanıtla
alp arslan:

ali abdülselam ne lan bari düzgün sallayın fester abdü o

0
0
yanıtYanıtla
Oğuzhan Efe:

Merhaba

0
0
yanıtYanıtla
bordosuylemavisıyka:

furkan yamanın suçu ne niye göz altına alındı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title