Haberler

Gökhan Özen ile Selen Sevigen Boşandı mı? Gökhan Özen Kimdir? Selen Sevigen Kimdir?

Gökhan Özen, Selen Sevigen ile boşandı. Gökhan Özen kimdir? Selen Sevigen kimdir?

6 yıl önce düzenlenen görkemli düğünle evlenen Gökhan Özen ve Selen Sevigen, anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Şarkıcı Gökhan Özen ile 6 yıllık eşi Selen Sevigen, yaptıkları ortak açıklama ile boşanma kararı aldıklarını duyurdular. Gökhan Özen ile Selen Sevigen'in yazılı açıklaması şöyle: "Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi aldığımız ortak karar sonucu sonlandırmış bulunuyoruz. Kutsal bildiğimiz ve gözler önünde yaşamayı tercih etmediğimiz aile yaşantımıza ve özel hayatımızın mahremiyetine bugüne kadar ve bundan sonraki sürecinde saygı gösteren tüm değerli basın mensuplarına teşekkür ederiz."

GÖKHAN ÖZEN KİMDİR?

Gökhan Özen, 29 Kasım 1979 doğumludur. Aslen Trabzon Beşikdüzülüdür. 1979 yılında Ankara'da doğmuştur. 6 yaşında Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu imtihanlarında yüksek başarı göstererek ilk müzik eğitimine burada çok sesli koroda başlamıştır. Dünya çapında klasikleşmiş opera eserlerini 3 sene boyunca birçok kez koro ile birlikte sahnede sergiledi. 2001 yılında, çoğu beste ve aranjelerin kendisine ait olduğu Duman Gözlüm albümü ile Aramazsan Arama, Tabir-i Caizse, Dön Çarem gibi hitler çıkardı. 2001 senesinde Özen'in ünü ülke sınırlarını aştığında henüz 20 yaşında idi. 7 Temmuz 2010 tarihinde Selen Sevigen ile evlenmiştir. Özen çiftinin Ada Deren ve Derin Su adında iki kız çocuğu vardır.

SELEN SEVİGEN KİMDİR?

1979 doğumlu Selen Sevigen, Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, ABD'nin Kaliforniya Üniversitesi'nde öğrenimine devam etti. Daha sonra İngiltere'de London Academy of Music and Dramatic Arts'ta müzik ve sinema eğitimi aldı. Bernard Hiller'dan ders alıp oyunculuk kariyerine başladı. Türkmax ekranlarında Gala adlı sinema programının sunuculuğunu yapan Selen Sevigen, O Şimdi Mahkum ve O…Çocukları isimli filmlerde rol aldı. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı olan Selen Sevigen daha önce ismi futbolcu Tuncal Şanlı ile anılmıştı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Şarkıcı Gökhan Özen ile nişanlandılar. Babasının ısrarlarına rağmen politikaya atılmayan Selen, bir dönem yönetmen Abdullah Oğuz'un asistanlığını yaptı. Bernard Hiller; George Clooney, Helen Mirren, Kate Hudson ve Jennifer Garner gibi oyuncuların da koçudur. 7 Temmuz 2010 da Gökhan Özen'le evlendi. Bu evlilikten 2 kız çocukları vardır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Selen Sevigen Gökhan Özen Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title