Haberler

Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam var mı yok mu, neden yok? 5 Ocak bugün Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm neden yok? 5 Ocak Show TV yayın akışı!

Güncelleme:

Show TV'nin sevilen dizilerinden olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi bugün yayın akışında yer almadı. Bunun ardından dizi severler, Gelsin Hayat Bildiği Gibi yok mu? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi neden yok? Gelsin Hayat Bildiği Gibi bugün yok mu, niye yok? sorularının cevaplarını merak etti. Peki, bu akşam Gelsin Hayat Bildiği Gibi var mı, yok mu? Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam neden yok? Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm niye yok? Gelsin Hayat Bildiği Gibi neden yok? İşte detaylar...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm neden yok? merak edildi. Gelsin Hayat Bildiği Gibi, BKM imzalı, ilk bölümü 21 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Gani Müjde'nin kaleme aldığı, dram ve gençlik türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Peki, Bu akşam Gelsin Hayat Bildiği Gibivar mı, yok mu, neden yok? 5 Ocak Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölüm neden yok? Gelsin Hayat Bildiği Gibi ara mı verdi, yeni bölüm haftaya mı?

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ BU AKŞAM YOK MU NEDEN YOK?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 5 Ocak Perşembe 2023 tarihinde ekranlara gelmeyecek. Dizinin yılbaşı haftası nedeniyle ara yaptığı düşünülmektedir. Dizinin yeni bölümünün haftaya yayınlanması bekleniyor.

Twitter'dan yapılan paylaşım şöyle:

"Hazırlanın! Gizli göreve gidiyoruz. #GelsinHayatBildiği Gibi yeni bölümüyle 12 Ocak Perşembe saat 20.00'de @showtv'de."

Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam var mı yok mu, neden yok? 5 Ocak bugün Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölüm neden yok? 5 Ocak Show TV yayın akışı!

Buna göre dizinin yeni bölümü 12 Ocak Perşembe ekranlara gelecek.

SHOW TV 5 OCAK YAYIN AKIŞI

18:45 - Ana Haber

20:00 - Eltilerin Savaşı

22:30 - Aile Şerefi

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 24. Bölümünde; Kayıkhanede yaşananların ardından Yılan ekibi zor durumda kalır. Serdar'ın konuşmadan ölmesi başlama noktasına dönmelerine neden olur. Büyük patrona ulaşmak için Serdar'ı kimin hastaneden kaçırdığını ve ona zehri kimin verdiğini bulmak zorundadırlar.

Gizem, Aslı sayesinde biraz olsun yaşadığı acıyı unuturken Servet'in ofisine yaptığı bir ziyaret aklına şüphe düşürecek bir olaya şahit olmasını sağlar. Aylin için işler yolunda gitmez. Babasının çıkacağı günü bekleyen Aylin yaptığı görüşmeden mutsuz ayrılır. Yaver'in beklediği telefon sonunda gelir. Meltem'le tekrar buluşma fırsatı yakalayan Yaver yengesinden aldığı tüyolarla Meltem'i etkilemeyi başarabilecek midir? Sadi ise artık Songül'le aynı odada uyumak ister ve bunun için elinden geleni yapar. Sadi, Songül'ü ikna edebilecek mi? Günlerini olabildiğince sakin geçirmeye çalışan Mert dışardaki düşmanının içerdeki tehdidiyle karşılaşmak zorunda kalır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Show Tv Gibi Dizi Gündem Magazin Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Bakmadan Geçme

Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title