Haberler

Gelin Halayı nerede çekildi? Gelin Halayı filmi konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Gelin Halayı ne zaman çıktı?

Güncelleme:

Bugün Kanal D'de TV'de ilk kez Gelin Halayı filmi yayınlanacak. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Gelin Halayı nerede çekiliyor? Gelin Halayı filmi konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Gelin Halayı ne zaman çıktı? merak ediyor. İşte detaylar...

Yönetmenliğini Hasan Doğan'ın yaptığı filmin senaryosunu Bekir Kerem Kurt kaleme alıyor. Peki, Gelin Halayı nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekilmiştir? Gelin Halayı filmi konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Gelin Halayı ne zaman çıktı?

GELİN HALAYI NE ZAMAN ÇIKTI?

Gelin Halayı filmi 2021 yapımıdır.

GELİN HALAYI FİLMİNİN KONUSU NE?

Gelin Halayı tv'de ilk kez bu akşam Kanal D'de ekrana geliyor. Ali, saf iyi niyetli bir gençtir. Aynı köyde yaşadığı Fatma'ya aşıktır. Fatma'nın babası Fevzi ise kızı için yüklü bir başlık parası istemektedir. Almanya'dan geldiğini söyleyen Alâeddin de Fatma ile evlenmek ister. Fevzi kızını isteyen iki delikanlıya karşı bir açık artırma sistemi kurar ve kızı Fatma'yı 450 Bin TL başlık parası ile Alâeddin'e verir. Ali, bir akşam Fatma'yı, Alâeddin'inin arabası ile yayla evine kaçırır. Bundan sonra Fatma, Ali'den imam nikahının kıyılmasını ister. Ali köyden imamı da kaçırır. İmam iki tane şahit lazım der. Ali bu sefer köyün davulcu ve zurnacısını kaçırır. Fatma bu sefer annesinin de yanında olmasını ister. Ali hem kendi annesini hem de Fatma'nın annesini kaçırır. Anneler geldiğinde resmi nikah isterler. Ali bu sefer nikah memurunu kaçırır. Nikah memuru geldiğinde anneler halay çekmek ister ama kalabalık yoktur derler. Ali köylünün çoğunu kaçırır. Artık herkes halay çekip eğlenirken Fevzi ve Alâeddin düğünü basar. Jandarma gelip Alâeddin'i dolandırıcılıktan yakalar. Fevzi ise kızını Ali'ye vermeye razı olur.

GELİN HALAYI OYUNCU KADROSU

Tuğba Melis Türk

Halil İbrahim Kurum

Faik Ergin

Selahattin Taşdöğen

Binnur Şerbetçioğlu

Cem Cücenoğlu

Metin Keçeci

Aydan Burhan

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title