Haberler

Galatasaray stadının üstü kapanmıyor mu? Rams Park çatısı neden kapatılmadı?

Güncelleme:

İstanbul'daki yoğun yağış etkisini sürdürürken UEFA Yetkilileri, bu akşam Galatasaray- Manchester United maçının oynanacağı Rams Park'ın zeminini inceledi. Peki, GS stadının üstü kapanmıyor mu? Rams Park çatısı neden kapatılmadı?

UEFA yetkilileri, İstanbul'da yaşanan olağanüstü yağış sonrası Rams Park'ın zeminini inceledi ve Galatasaray- Manchester United maçı hakkında kararını verdi? GS stadının üstü kapanmıyor mu? Rams Park çatısı neden kapatılmadı?

GALATASARAY STADININ ÜSTÜ KAPANMIYOR MU

Rams Park Stadyumu, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu ve Vodafone Park stadyumlarına yapısal olarak ilham kaynağı olmakla birlikte Türkiye'deki C90 görüş açısına sahip ilk stadyumu özelliğini taşımaktadır. Toplam 52.223 koltuk kapasitesine sahip olan stadyum, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndan sonra seyirci kapasitesi bakımından Türkiye'nin en büyük ikinci stadyumudur.

İlk olarak 1996 yılında gündeme gelen ancak çeşitli sorunlar nedeniyle yapılamayan ve sonrasında yeri değiştirilen projenin temeli 13 Aralık 2007 tarihinde atıldı. O dönem Şişli'ye bağlı olan günümüzde ise Sarıyer sınırlarında bulunan birbiri ardına dizili üç tepeden Şişli Belediyesince adı Aslantepe olarak değiştirilen 120 dönümlük tepeye inşa edilen Nef Stadyumu 15 Ocak 2011'de açıldı. Türk Telekom, 2010-11 sezonunun ikinci yarısından itibaren 10 yıllığına stadyuma isim sponsoru oldu. Türk Telekom'un sponsorluk sözleşmesinin bitmesiyle birlikte 12 Ekim 2021'de Nef, stadyumun yeni sponsoru oldu.

GALATASARAY STADI ÜSTÜ KAPANIYOR MU?

Galatasaray Stadyumu'nun projesinde, çatının açılır-kapanır bir sistem olarak tasarlandığı belirtilmiştir. Ancak şu an itibarıyla Galatasaray Nef Stadyumu'nun çatısı kapanmamaktadır. Stadyumun tribün katları arasında yer alan restoranlar, büfeler ve bağlantılı salonlar, stadyumun işlevselliğini artırmaktadır. Stadyumda ayrıca, 6 ila 27 kişi arasında değişen kapasitelerde 198 adet loca bulunmakta ve bu locaların her biri stadyumun farklı bölümlerinde konumlandırılmıştır. Stadyumda ayrıca engelli ve refakatçi koltukları da mevcuttur.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Manchester United Galatasaray Manchester İstanbul Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title