Haberler

Galatasaray - Manchester United maçını şifresiz yayınlayacak kanallar!

GS MANU şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında Galatasaray ile Manchester United karşılaşacak. Galatasaray Manchester United maçı şifresiz veren kanallar listesi! Gecenin merakla beklenen maçında Galatasaray'ın rakibi İngiliz devi Manchester United olacak. Nefes kesici karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. Peki GS MANU şifresiz mi? Galatasaray MANU maçı şifresiz veren kanallar hangileri?

GS MANU şifresiz mi? Galatasaray Manchester United maçı şifresiz veren kanallar listesi! Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Galatasaray'ın rakibi Kırmızı Şeytanları Manchester United olacak. Gecenin dev mücadelesi saat 20.45'te başlayacak. Türkiye'nin kilitleneceği mücadele öncesi GS MANU şifresiz mi sorusuna cevap aranıyor. Galatasaray Manchester United maçı şifresiz veren kanallar hangileri?

GS MANU ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde 29 Kasım Çarşamba günü oynanacak olan mücadele saat 20.45'te başlayacak. Maç Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Mücadeleyi İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Maria Sanchez, Raul Cabanero ve Inigo Prieto hakem üçlüsü yönetecek.

Gruptaki ilk maçında Copenhagen ile evinde 2-2 berabere kalan Aslanlarımız, devamında Manchester United'ı Old Trafford'da 3-2 mağlup ederek adından söz ettirdi. Grubun güçlü ve namağlup takımı Manchester United'e karşı oynadığı iki maçta da pozitif ve baskın futbolu ile alkış alan Galatasaray, rakibinden puan alamadı ve 4 puanla üçüncü sırada kendine yer buldu.

Galatasaray, son olarak ligde Alanyaspor'u iyi bir oyunla 4-0 mağlup etti. Gollerimizi Mauro Icardi, Dries Mertens (2) ve Wilfried Zaha kaydetti.

Premier Lig'e iyi başlamayan ancak sonradan toparlanma sürecine giren Manchester United ise liginde çıktığı son 6 maçın 5'inden galibiyetle ayrıldı. Bu süreçte Brendtford, Sheffield United, Fulham, Luton Town ve Everton'ı mağlup eden Kırmızı Şeytanlar, derbide Manchester City'ye evinde mağlup oldu.

GALATASARAY MANU ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Galatasaray ile Manchester United arasında oynanacak maçı şifresiz yayınlanacak kanalların listesi:

Azerbaycan: CBC Sports

Belçika: Proximus?Pickx

Brezilya: HBO Max

Danimarka: Viaplay Denmark

İtalya: Mediaset Infinity

İsveç: TV4 Play

İsviçre: Blue Sport

Amerika Birleşik Devletleri: Paramount+, ViX

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Manchester United Galatasaray Manchester Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title