Haberler

GALATASARAY MAÇ SONUCU! Kayserispor Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Galatasaray Kayserispor maç sonucu ne?

Güncelleme:

Galatasaray'ın Kayserispor ile yaptığı maçın sonucu merakla bekleniyordu. Maçın sonucu hakkında detaylar haberimizde. Galatasaray ve Kayserispor arasında oynanan karşılaşmanın sonucu ne oldu? İşte detaylar...

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray ve Kayserispor karşı karşıya geldi. Galatasaray, Kayserispor deplasmanına konuk oldu. Sporseverler tarafından Galatasaray ve Kayserispor arasında gerçekleşen maçın sonucu araştırılıyor. Kayserispor Galatasaray maçı kaç kaç bitti merak konusu oldu. Peki, Kayserispor Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Galatasaray Kayserispor maç sonucu ne? İşte, GALATASARAY MAÇ SONUCU!

KAYSERİSPOR GALATASARAY İLK 11'LER KİMLER?

Kayserispor; Bilal, Uzodimma, Gökhan, Attamah, Arif, Carole, Ali Gezek, Kemen, Ali Karimi, Cardoso, Thiam

Galatasaray; Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Berkan, Sérgio, Barış, Mertens, Kerem, Cédric Bakambu

GALATASARY'DA 5 EKSİK

Galatasaray'da yeni transfer Tete'nin yanı sıra Fredrik Midtsjö, Nicolo Zaniolo, Yusuf Demir ve Olimpiu Morutan Kayserispor maçının kadrosunda yer almadı. Sarı-kırmızılıların yeni transferleri Wilfried Zaha, Kerem Demirbay ve Lucas Torreira ise Kayseri kafilesinde yer aldı.

KAYSERİ'DEKİ MAÇLAR

Galatasaray, genelde büyük üstünlük kurduğu Kayserispor'u deplasmanda ise 27 lig maçında 12 kez yendi. Kayseri'deki sadece 3 maçı ev sahibi ekip kazanırken, 12 müsabakada taraflar eşitliği bozamadı. Kayserispor evinde 25, Galatasaray ise deplasmanda 41 gol attı.

GALATASARAY KAYSERİSPOR MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Son şampiyon Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor deplasmanına konuk oldu. Mücadelede golsüz eşitlik var.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Kayserispor Galatasaray Gündem Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title