Haberler

Fenerbahçe Vincenzo Montella ile anlaştı mı? Vincenzo Montella Fenerbahçe'ye mi geliyor? Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak ne zaman belli olacak?

Güncelleme:

Fenerbahçe'de gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Jorge Jesus'un ayrılığının ardından arayışlarına hız veren sarı-lacivertlilerde Vincenzo Montella ismi kulislerde konuşuluyordu. Fenerbahçe cephesinden bugün resmi bir açıklama geldi. Fenerbahçe Vincenzo Montella ile anlaştı mı? Vincenzo Montella Fenerbahçe'ye mi geliyor? Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak, ne zaman belli olacak?

Jesus'tan sonra teknik direktör arayışını hızlandıran Fenerbahçe'de birçok teknik direktör ismi kulislerden basına düştü. Bunlardan birisi Vincenzo Montella'ydı. Peki, Fenerbahçe Vincenzo Montella ile anlaştı mı?Vincenzo Montella Fenerbahçe'ye mi geliyor? Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak, ne zaman belli olacak? İşte tüm detaylar…

FENERBAHÇE VINCENZO MONTELLA İLE ANLAŞTI MI?

Fenerbahçe, Vincenzo Montella ile anlaşmaya varıldığı ve sonradan vazgeçildiğine ilişkin çıkan haberleri yalanlayan bir paylaşımda bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni sezonda takımımızın başına geçecek teknik adam konusundaki açıklama ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Vincenzo Montella ile anlaştı mı? Vincenzo Montella Fenerbahçe'ye mi geliyor? Fenerbahçe teknik direktörü kim olacak, ne zaman belli olacakVincenzo Montella

VINCENZO MONTELLA FENERBAHÇE'YE Mİ GELİYOR?

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Bazı medya organları tarafından ortaya atılan kulübümüzün Teknik Direktör Vincenzo Montella ile anlaşmaya vardığı ve sonrasında vazgeçtiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır." ifadeleri kullanıldı. Taraftarların ise gözü kulağı teknik direktörün açıklanacağı paylaşıma çevrildi. Fenerbahçe yeni teknik direktör ile anlaştığında haberimize eklenecektir.

Zorunlu Açıklama

Bazı medya organları tarafından ortaya atılan kulübümüzün Teknik Direktör Vincenzo Montella ile anlaşmaya vardığı ve sonrasında vazgeçtiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Yeni sezonda takımımızın başına geçecek teknik adam konusundaki açıklama ilerleyen… pic.twitter.com/t2IYgs9xEG

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) June 19, 2023
Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Vincenzo Montella Jorge Jesus Fenerbahçe Gündem Spor Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title