Haberler

Fenerbahçe Galatasaray Capsleri - Derbi Geyikleri

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı Kadıköy'de 1-0 mağlup etmesinin ardından derbi geyikleri sosyal medyayı yıktı geçti. Fenerbahçe Galatasaray capsleri ve mücadele sonrasında yapılan komik paylaşımlardan derlenen fotoğraflar haberler.com adresinde.

Fenerbahçe Galatasaray maçı sonrası FB GS capsleri tık rekoru kırıyor. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan dev maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı. Galatasaray'ın uzun yıllardır Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda galip gelemiyor olması caps çılgınlarının eline malzeme vermiş oldu. Sosyal medya ve neredeyse tüm haber sitelerinin baş köşelerini süsleyen derbi capsleri ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Haberler.com adresininin hazırlamış olduğu derbi capslerine ulaşmak için ilgili bağlantıya tıklamanız yeterli.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Galatasaray Fenerbahçe Kadıköy Gündem Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title