Haberler

Fatih Terim cezası ne zaman bitiyor? Fatih Terim maçlarda neden yok? GS maçında kulübede neden yok? Fatih Terim cezalı mı, kaç maç ceza aldı?

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda GS-FB derbisinde yaşanan gerginlikler sonrasında Fatih Terim ceza almıştı. Spor severler Fatih Terim'in cezası ile ilgili, Fatih Terim cezası ne zaman bitiyor? Fatih Terim maçlarda neden yok? GS maçında kulübede neden yok? Fatih Terim cezalı mı, kaç maç ceza aldı? sorularının cevaplarını merak ediyor. Peki, Fatih Terim kaç maç olmayacak? Fatih Terim kaç maç ceza almıştır? İşte detaylar...

Fatih Terim cezası ne zaman bitecek? Fatih Terim hangi maçlarda cezalı olacak? sorusu gündemin merak edilen konuları arasında geliyor. Peki, Fatih Terim cezası ne zaman bitiyor? Fatih Terim maçlarda neden yok? GS maçında kulübede neden yok? Fatih Terim cezalı mı, kaç maç ceza aldı?

FATİH TERİM CEZALI MI, NE ZAMAN CEZA ALDI?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 5 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynanan derbide ihraç edilen Fatih Terim'e, karşılaşma hakemine yönelik hakareti ve çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında 3 maç men ve 13 bin lira para cezası verildiği belirtildi.

Tecrübeli teknik adama, ayrıca aynı maçta tedbire uymama eylemi nedeniyle 2 maç men ve 16 bin 500 lira para cezası uygulandığı aktarıldı.

PFDK'nin Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'a sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 30 bin lira, başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'e sportmenliğe aykırı hareketleri sebebiyle toplamda 3 ay 21 gün hak mahrumiyeti ve 125 bin lira ceza verdiği duyuruldu.

Kurulun, derbide yaşananlar nedeniyle sarı-kırmızılı kulübe de toplamda 321 bin lira para cezası ile Nef Stadı'nın bazı tribünlerine kapatma cezası uyguladığı kaydedildi.

VavaCars Fatih Karagümrüklü futbolcu Vefar Eggen Hedenstad'a 2 maç men, aynı takımdan Lucas Biglia'ya 13 bin lira para cezası verildiği ifade edildi.

PFDK'nin ayrıca Trabzonspor'u 125 bin, Atakaş Hatayspor ve İttifak Holding Konyaspor'u 100'er bin, Fraport TAV Antalyaspor ve GZT Giresunspor'u 32'şer bin lira parayla cezalandırdığı belirtildi.

FATİH TERİM KAÇ MAÇ CEZA ALDI?

PFDK, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 5 maç men cezası verdi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, geçen hafta oynanan maçlarla ilgili kararlarını açıkladı. PFDK, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbide kırmızı kart gören sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim'e 5 maç ceza verdi.

FATİH TERİM NEDEN CEZA ALDI?

Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı devirerek bir üst tura çıkmayı garantileyen Galatasaray'a PFDK'den kötü haber geldi. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Fenerbahçe maçında oyundan atılması ve sonrasında yaşananlar nedeniyle 5 maç ceza aldı. Öte yandan Galatasaray'a, kulüp başkanı Burak Elmas'a, yönetici Rezan Epözdemir'e ve teknik direktör Fatih Terim'e toplam 505.500 TL para cezası verildiği duyuruldu.

FATİH TERİM HANGİ MAÇLARDA TAKIMIN BAŞINDA OLMAYACAK?

  • - Yeni Malatyaspor (D)
  • - Altay
  • - Sivasspor (D)
  • - Başakşehir
  • - Adana Demirspor (D)
  • - Antalyaspor

Fatih Terim cezalı olduğu için bu maçlarda takımın başında olamayacak.

FATİH TERİM CEZASI NE ZAMAN BİTİYOR?

Fatih Terim'in cezası, 25 Aralık Cumartesi 2021 tarihinde oynanacak Antalyaspor maçı sonrası bitecektir. Fatih Terim cezası sonrası takımın başında olacağı ilk maç ise Denizlispor ile olan Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçı olacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fatih Terim Gündem Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title