Haberler

EYT SON DAKİKA: Bugün EYT'de ne oldu? EYT'de son durum ne? 23 Şubat EYT haberleri!

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş EYT için açıklamalarda bulundu ve Bugün EYT'de ne oldu? Sorusu yanıt buldu. Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Meclis çalışmalarına verilen aranın 28 Şubat'a kadar uzatıldığını bildirdi. EYT SON DAKİKA: Bugün EYT'de ne oldu? EYT'de son durum ne? 23 Şubat EYT haberleri!

Eyt son dakika haberleri, birçok kişi tarafından araştırılıyor ve gündemdeki yerini alıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Meclis çalışmalarına verilen aranın 28 Şubat'a kadar uzatıldığını bildirdi. EYT SON DAKİKA: Bugün EYT'de ne oldu? EYT'de son durum ne? 23 Şubat EYT haberleri!

EYT SON DAKİKA

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi nedeniyle çalışmalarına bir süre ara veren TBMM de EYT düzenlemesinin çalışmaları sona gelmesine rağmen deprem nedeniyle EYT düzenlemesi tamamlanamamıştı. Meclis Önümüzdeki hafta içerisinde TBMM Genel Kurulu'nun çalışmalar yeniden başlayacak. EYT düzenlemesininönümüzdeki hafta meclis genel kuruluna gelerek yasalaşması bekleniyor. Meclis, 28 Şubat'ta çalışmaya başlayacak.

EYT'LİLER İLK MAAŞLARINI NE ZAMAN ALACAK?

EYT'nin 2023 yılının Şubat ayı içinde yasalaştırılması ve vatandaşların ilk maaşlarını mart ayında alması planlanıyordu. Fakat, Kahramanmaraş'taki deprem felaketi sonrası meclis çalışmalarına ara vermişti. Meclis çalışmalarına 28 Şubat günü yeniden başlayacak EYT düzenlemesinin Mart ayında yasalaşması beklenirken Etlilerin ilk maaşlarını ise Nisan ayında almaları bekleniliyor.

EYT KİMLERİ KAPSIYOR?

8 Eylül 1999 öncesi işe girişi olanlardan kadınlar için 5 bin prim günü ve 20 yıl sigortalılık süresi, erkekler için 5 bin prim günü ve 25 yıl sigortalılık süresi gerekiyor. Prim ve sigortalılık süresi şartlarını karşılayanlar yaşa bakılmadan emeklilik hakkı kazanacak.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Mustafa Elitaş Kahramanmaraş AK Parti 28 Şubat EYT Gündem Ekonomi Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title