Haberler

Exxen yeni bölüm fragmanı! Exxen Öğrenci Evi fragmanı izle! öğrenci evi oyuncuları!

Güncelleme:

Ocak ayında izleyicisiyle buluşturacağı Exxen platformunda yer alan Exxen yeni bölüm fragmanı! Exxen Öğrenci Evi fragmanı izle! öğrenci evi oyuncuları!

Aylık ücretinin 9.90 TL olacağını belirten Acun Ilıcalı, birçok farklı yapımı içerisinde barındırmaktadır. Exxen yeni bölüm fragmanı! Exxen Öğrenci Evi fragmanı izle! öğrenci evi oyuncuları!

EXXEN ÖĞRENCİ EVİ FRAGMANI YAYINLANDI!

Fragmanı yayınlanan ve merak uyandıran Exxen'de yayınlanak Öğrenci Evi,Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından Öğrenci Evi projesi hakkında detaylar verdi. Genç kuşağın başarılı yıldızları Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler ve Samet Kaan Kuyucu dizide başlıca rolleri paylaşacak.

EXXEN'DE HANGİ İÇERİKLER YER ALACAK?

Exxen'de Hasan Can Kaya, Tolga Çevik, Zeynep Bastık, Enis Arıkan ve Orkun Işıtmak, Anıl Tetik, Toygan Avanoğlu, Ege Kökenli Alper Rende ve Gökhan Çınar gibi ünlü isimler yer alacak. Platformda Sihirli Annem, Şeref Bey, Öğrenci Evi, Hükümsüz, Vahşi Şeyler ve İşte Bu Benim Masalım gibi yeni çekilen diziler de yer alacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Acun Ilıcalı Öğrenci Evi Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (1)

Berfin çakmak:

E××en hayır telesyon evet lutfen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title