Haberler

Esra Kazancıbaşı kimdir? Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı kaç yaşında, nereli? Esra Kazancıbaşı biyografisi!

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı aratılmakta. Habertürk internet sitesinde köşe yazarlığı görevinde bulunan Esra Kazancıbaşı kimdir? Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı kaç yaşında, nereli? Esra Kazancıbaşı hayatı ve biyografisi nedir?

Ünlü tiyatro dizi ve film oyuncusu Rasim Öztekin geçtiğimiz hafta hayata veda etti. Türk tiyatrosunun kabuklularından biri olan Rasim Öztekin'in vefatının ardından sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Esra Kazancıbaşı araştırılmakta. Peki, Esra Kazancıbaşı kimdir? Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı kaç yaşında, nereli? Esra Kazancıbaşı hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

ESRA KAZANCIBAŞI KİMDİR?

Esra Kazancıbaşı Öztekin, usta tiyatro sanatçısı Rasim Öztekin'in ikinci eşidir.

İ.Ü. İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunudur. Londra'da City Üniversitesi Gazetecilik Bölümünde kısa dönem eğitim gördü. Mezuniyetle ilgili araştırma haberini "İngiliz Sağlık Sistemi ve Yaşanan Sorunlar" üzerine yaptı.

Gazetecilik mesleğine başladığı Tercüman Gazetesi'nde dokuz yıl sağlık muhabiri olarak çalıştı ve sağlık köşesini yönetti. Kadınca Dergisi'nin beş yıl genel yayın yönetmenliğini yaptı. Türkiye'ilk defa bir kadın dergisinde spor sayfasını açan isim oldu. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor.

Kadınca Dergisi'nden İntermedya Dergi Grubu'na ekibiyle transfer olup, Woman ile sağlıklı beslenme ve diyet dergisi Light'ın yayın hayatına geçmesini sağladı ve iki yıl genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulundu. Aynı ekiple gruba ait Bahçe ve Çiçek Dergisi'ni çıkardı.

Ekonomi gazetesi Global'de kadın ve sağlık konularında köşe yazılarına imza attı. Nokta, Haber Ekstra ve Panorama dergilerinde sağlık ve kadın üzerine söyleşileri, haberleri yayınlandı,

HaberTürk Gazetesi'nde ve grubun Yarın isimli gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Habertürk internet sitesinde (www.haberturk.com) köşe yazarlığı görevinde bulundu. Tercüman Gazetesi'nde sağlık ve kadın konularında köşe yazarı olarak görev yaptı.

ATV'nin haber kanalı A Haber'in açıldığı tarih 2011 yılından bu yana Esra Kazancıbaşı ile Medikal'i hazırlayıp sunuyor, HaberTürk Televizyonu'nda 2002-2010 yılları arasında Medikal isimli sağlık programını hazırlayıp sundu. Mart 2010 ile Mayıs 2010 arasında HaberTürk ekranlarında bir başka sağlık programına daha imza attı: Sağlık Masası

Show TV Haber Merkezi'nde sağlık editörü, Ateş Hattı programında koordinatör olarak çalıştı.

1997 yılında TRT1'de yayınlanan "Kesişme Noktası" isimli kadın programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptı. BRT Televizyonu'nda yayınlanan İpek Tuzcuoğlu'nun sunduğu kadın programının metin yazarlığını ve danışmanlığını yaptı. Kanal 6'da 1996 yılında yayınlanan "Kadınca" isimli programın danışmanlığını ve metin yazarlığını yürüttü. Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

Habertürk internet sitesinde (www.haberturk.com) köşe yazarlığı görevinde bulundu. HBB Televizyonu'nda 1995 yılında yayınlanan "İkiden Dörde" isimli kadın programında kadın hakları ve sağlık sorunları konusunda her hafta uzman gazeteci olarak yer aldı, izleyici sorularını yanıtladı.

Gazeteci Esra Kazancıbaşı Öztekin sağlıklı yaşamın adresi sloganıyla sagligimicinhersey.com portalını kurdu. Hastaların, hasta yakınlarının ve sağlıklı kalmak isteyenlerin her türlü bilgiyi bulabilecekleri portal, sağlık alanında deneyimli uzman gazeteciler tarafından hazırlanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Rasim Öztekin Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title