Haberler

Esra Ezmeci kimdir? Fulya ile Umudun Olsun psikoloğu ve yeni sunucusu Esra Ezmeci kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Fulya ile Umudun Olsun programının psikoloğu olan Esra Ezmeci, yorumlarıyla dikkat çeken bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Fulya Öztürk'ün koronavirüs testinin pozitif olması sonrası sunuculuğu üstlenen Esra Ezmeci hakkında Esra Ezmeci kimdir? Fulya ile Umudun Olsun psikoloğu ve yeni sunucusu Esra Ezmeci kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı merak ediliyor. İstanbul Üniversitesi'nden mezun olan Esra Ezmeci, daha önce de çeşitli TV programlarında yorumculuk yaptı.

Esra Ezmeci kimdir? Fulya ile Umudun Olsun psikoloğu ve yeni sunucusu Esra Ezmeci kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı merak ediliyor. Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir ve Kararı Ben Veririm adında kitapları bulunan Esra Ezmeci, psikoloji üzerine yazılar kaleme aldı. Balıklı Rum Hastanesi'nde de uzman klinik psikolog olarak çalışan Esra Ezmeci, kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile başarılı oldu.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. 2005 yılında Tutku Dalmaz'dan boşanan Ezmeci'nin 1 oğlu var.

Fulya ile Umudun Olsun programında psikolog olarak ekranlarda görüş bildiren Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev almıştır.

İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı "Süt Lekesi", "Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir" ve "Kararı Ben Veririm" isimli kitapları Destek Yayınları'ndan çıkmıştır.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Fulya ile Umudun Olsun Fulya Öztürk Gündem Magazin Haberler

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title